Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

SAHABAT IKLAN TROPIKA:

Tuesday, August 31, 2010

Jom Jana Income bersama Aleacorp

Nama: Yusri
Email: kaisesoze@gmail.com
Website/ Blog: http://tinyurl.com/2co67ob
Tajuk Iklan: Jom Jana Income bersama Aleacorp
Teks Iklan: Bertindak Segera Dengan Memulakan Sesuatu Yang Mampu Merealisasikan Impian Anda Dan Keluarga!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.47.198

Sunday, August 29, 2010

i-network Aplikasi FB Pertama Didunia

Nama: za
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website/ Blog: http://i-network.us/powerbiz
Tajuk Iklan: i-network Aplikasi FB Pertama Didunia
Teks Iklan: i-network Aplikasi FB Pertama Didunia...Hanya tag member2 anda & invite shj, duit terus ke bank anda setiap hari...tak perlu cari org..best tul..jom daftar skrg sblm terlambat!!! http://i-network.us/powerbiz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.29.218

Thursday, August 26, 2010

Buat duit dengan One Droup Perfumes Pay Per Click..Daftar Segera!!

Nama: uzair
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.onedropperfumes-ppc.com/v1/index.php?ref=uzair87
Tajuk Iklan: Buat duit dengan One Droup Perfumes Pay Per Click..Daftar Segera!!
Teks Iklan: Jadi jutawan dgn One Drop Perfumes Pay Per Click Program…Jadilah yang terawal..
Daftar sekarang!!..Mulakan Tindakan Anda..

Percayakah anda dengan rakan rakan klik pada link anda, anda akan menerima mata ganjaran yang boleh ditebus dengan wang tunai dan produk ONE DROP PERFUMES..?? Untuk lebih lanjut layari

http://www.onedropperfumes-ppc.com/v1/index.php?ref=uzair87

Daftar segera dan Jadilah yang terawal!!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.204

Tuesday, August 24, 2010

Duit USD percuma

Nama: REZEKIUSD
Email: duitkamu@gmail.com
Website/ Blog: www.tendollarclick.com/index.php?ref=rezekiusd
Tajuk Iklan: Duit USD percuma
Teks Iklan: Satu peluang terkini menjana duit usd online.Anda
daftar percuma untuk dapat akaun di Ten dollar click
dan klik iklan.Setiap 1 iklan yang anda klik dibayar
10usd.Dalam sehari ada 6/7 iklan diberikan.Bila anda
klik tunggu hingga 60 saat baru boleh teruskan keiklan yang lain.Katakan sehari anda dapat 60usd,
sebulan anda boleh kumpul 1,800 usd.Bila anda dah
kumpul 10,000 usd,duit itu mereka akan bayar kepada
anda dalam akaun paypal.Kalau anda nak cepat dapat
10,000usd bawalah kawan ramai-ramai join percuma di
bawah anda.Berapa ramai anda dapat bawa? Anda akan
dapat 50% daripada pendapatan mereka company bagi.
Bila anda dah payout kepaypal kena tunggu 60 hari
kerja baru tunai duit itu.Sementara menanti duit tu
tunai, teruskan klik iklan jangan henti.Bila cukup
10,000usd payout lagi,gitulah setrusnya jadi pendapatan anda tak putus sentiasa ada dinanti.Ok.
lawat weblink ini dan terus daftar percuma dpat duit
www.tendollarclick.com/index.php?ref=rezekiusd
www.tendollarclick.com/index.php?ref=rezekiusd
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.50.172.179

Rahsia menjana income di cash88.com dengan membaca iklan.... Tiada modal

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Tajuk Iklan: Rahsia menjana income di cash88.com dengan membaca iklan.... Tiada modal
Teks Iklan: CARA-CARA NAK DAFTAR?.
MUDAH SAJA...
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada
browser:- http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
2. Klik sign up dan akan keluar new window cash88.com
3. Taip alamat email anda (di sebelah kanan). Nanti mereka akan hantar pada
email anda untuk pengesahan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Selepas itu ...Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan
ni\" cash88.com \" . sign up 'URL' dan 'Click'.
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda
taip alamatemail anda tu.
7. Klik pada 'Sign Up'.
8. Isi borang yang disediakan.
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang
anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB)
ke,Maybank ke?.pilih mengikut kehendak anda.
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username
denganPassword yang anda tulis dalam borang tadi.
12. Seterusnya, klik pada "simple answers","national advertisement" atau"right answers" .
13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut.
Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20
point. Untukklikbanner, tunggu sampai habis surf (lebih
kurang dlm 60 saat saja).
14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk
ke'categories' yang lain pulak.
15. Klik kat 'My Earnings'?
16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. SENANG KAN !
17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya
jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda
masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda
copy / paste saja email ni.
18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka
hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang
dah berdaftar dengan cash88. com dan untuk buka akaun,
klik pada 'login' dan masukkan username dan password anda
sebelum ni. Kemudian klik kat \"Your Inbox\" dan klik setiap
iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 60 saat. Lepas tu baru tutup dan
buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang
boleh ditukar nanti.
19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat \"My
Earning\".
20. Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!!sila
lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
HARUS DIINGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni
atas usaha anda nakdapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE
DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN
pada anda. Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG
PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. Macam
itulah caranya...Faham betul-betul ya cash88.com AKAN BAYAR
ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang
ada dalam cash88. com ni. PERINGATAN KEPADA YANG
BERAGAMA ISLAM!!!Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG
main Lotto yang ada di dalam 'website' tu....tepuk dada tanya
iman...Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab
program ini percuma!
Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan -iklan
di cash88.
Sila lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Selamat Berjaya!! p.s : Untuk mendapatkan downline, bukannya
susah, lagi pun pendaftaran percuma sahaja. Apa yang perlu anda
lakukan hanya copykan sahaja iklan ini dan tukarkan alamat website
saya kepada alamat anda. Mudah Bukan! =http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
*ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT
KAYA?*
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak
perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa
yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari
pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.
*DUIT PERCUMA DAN SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA INI? *
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk menggiklankan produk dan
perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk
mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya.
Cash88.com adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai
pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja .
*BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?** *
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi
apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam
cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya
termasuklah Yahoo.com, Google.com , MSN.com , Music.com ,
MP3.com , TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di
Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda
akan dapat melihat senarai pengiklan-pengiklan selepas mendaftar
nanti.
Untuk tambah duit anda dalam akaun anda, anda juga boleh
menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli.. Cara masuknya
sama dengan cara anda masuk tadi tetapi kena gunakan id anda
sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut.
Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa
sahaja akaun bank.
*Level 1* = *5%*
*Level 2* = *5%*
*Level 3* = *5%*
*Level 4* = *5%*
*Level 5* = *4%*
*Level 6* = *4%*
*Level 7* = *4%*
*Level 8* = *3%*
*Level 9* = *3%*
*Level 10* = *3%*
*Bayangkan.. * Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan
membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000
point (kalau klik semua iklan/banner lebih dari 1000 point boleh
dapat sehari)
Anda
1,000 POINT x 100% = x 0.01 = *RM10*
Level 1
10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2
100 orang x 1,000 = 100,000 PNT x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 3
1,000 orang x 1,000 =1,000,000 PNT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN =
RM500
Level 4
10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 PNT x 5% = 500,000 PNT x 0.01
SEN = RM5000
JUMLAH LEVEL 1 LEVEL 2 LEVEL 3 LEVEL 4 = *RM5,565.000*
*Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda
boleh meraih pendapatan sebanyak RM5,565.00 sehari !*
*APAKAH KEGUNAAN POINT?*
*Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama
juga 1 sen. Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang
*1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai *
*2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com*
*3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com*
*Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. .. *
Daftar PERCUMA dan Klik Link di bawah ini:
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.60.8

Monday, August 23, 2010

Free 100,000 email setiap minggu

Nama: Free email setiap hari
Email: marketing@raziman-net.com
Website/ Blog: http://www.raziman-net.com/
Tajuk Iklan: Free 100,000 email setiap minggu
Teks Iklan: Dengan subscribe laman ini, anda akan terima :

1. 5 email aktif dari saya kumpul setiap kali terima email
2. 100,000 email yang saya beli setiap minggu

Anda dinasihatkan jangan menghantar terlalu banyak email dan selalu untuk mengelakkan mengganggu mana-mana individu

Kebanyakan email saya adalah berkaitan dengan perniagaan, design, dan pemasaran online

Contoh :

1. Pendaftaran agent topup
2. Cara membuat blog
3. Cara pendaftaran agent affiliate
4. Beberapa senarai bisnes scam (penipuan)
5. Design mencantikkan blog anda
6. Teknik promosi berkesan
7. Pembelian alat bantuan promosi
8. Bisnes terkini
9. Penerangan tentang pelbagai peluang perniagaan online
10. Bisnes tanpa modal atau bermodal
11. Dan sebagainya

Klik Sini http://www.raziman-net.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.87.98

Sunday, August 22, 2010

RAHSIA RM10 BERTUKAR KE RIBUAN USD SETIAP BULAN..JANGAN SIA-SIAKAN PELUANG INI..!!

Nama: Arjuna87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.thetrader.biz/Arjuna87
Tajuk Iklan: RAHSIA RM10 BERTUKAR KE RIBUAN USD SETIAP BULAN..JANGAN SIA-SIAKAN PELUANG INI..!!
Teks Iklan: Biz Pasif terbaru yg akan dilancarkan pada 15/09/2010…Modal RM10 shaja..pulangan ribuan USD tanpa henti..peluang dh ade depan mata,
Join sekarang sbelum biz ni masuk International spnuhnya..Untuk pngetahuan semua, org US dh rmai join biz ni,brmakna meraka thu kelebihan plan biz ni..Anda tggu ape lgi?? Daftar segera..limpahan downline dari negara2 luar akan tiba.!


Bisnes : Affiliate
Pasaran : Worlwide
Produk : E-book
Modal : RM10/year(Malaysia je yg dapat harge nih!)
Sistem : Matrix 5X10(Spillover)

Payment : Setiap 15hb via maybank,paypal,Liberty reserve

Join under saya hanya RM10 terhad untuk 10 yang terawal..

Maksimum level 1 adalah 5 orang.Jadi akan berlaku spillover..Semua org akan merase pendapatan..Tempah tempat anda dahulu~~

DAFTAR PERCUMA DAHULU DI SINI

http://www.thetrader.biz/Arjuna87

//Dan sila baca plan/methods yg disediakan oleh admin utk mmbantu ahli2 menjana ribuan USD dan mengembangkan network masing2 dgn pantas.
http://www.oneforum.biz/thetrader.htm


" Berbekalkan usaha dan kesabaran yang tinggi…Insyaallah, kita pasti akan berjaya…"

MULAKAN TINDAKAN ANDA SEKARANG!!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.203

Saturday, August 21, 2010

PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaiaman MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.156.82

PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaiaman MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.156.82

Thursday, August 19, 2010

khidmat LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: khidmat LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: Jika anda memerlukan khidmat pengangkutan utk berpindah rumah atau pejabat dan sebagainya...
kami bersedia utk membantu anda..
Lokasi kami di IPOH,PERAK
Kos perkhidmatan bergantung kepada jarak lokasi pemindahan...
harap maklum..
hubungi kami utk keterangan lanjut di..
ZAIN( 019-2713376)..
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan(kargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.82.66

Tak perlu cari orang masih dapat pendapatan

Nama: Bisnes Online - Agent Topup - Agent Affiliate
Email: bisnes@raziman-net.com
Website/ Blog: http://www.raziman-net.com/
Tajuk Iklan: Tak perlu cari orang masih dapat pendapatan
Teks Iklan: 1 lot iklan berharga RM60 selama 30 hari. Setiap kali iklan anda tamat anda akan dapat semula 150%. Pasif income tanpa mencari orang. Layari http://www.2kali.com/?s=13

Contoh anda sewa 5 lot, bayar RM300 dapat semula RM450 selama 30 hari

Dijamin dan terbukti dapat oleh semua ahli.
Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

Adakah Bisnes Online satu PENIPUAN?

Bisnes online adalah bisnes yang dijalankan secara online yang menjual produk maya atau produk material. Kebanyakan bisnes online memberi kelebihan kepada ahli jika membeli produk syarikat iaitu menjadi Agent Affiliate. Terdapa juga yang tanpa membeli produk seperti PPL dan PPC

===========================================

Apakah Agent Affiliate?

Agent Affiliate adalah agent yang mendapat kebenaran sah dari syarikat untuk menjual semula produk syarikat untuk mendapat komisyen dari syarikat. Setiap syarikat mempunyai % yang tersendiri. Apabila anda membawa seorang rakan sertai dan beli produk, automatik anda akan dapat komisyen dan menjadi Ahli Affiliate

===========================================

Apakah PPL?

Agent Affiliate PPL (Pay per lead) mendapat komisyen setiap kali seorang ahli daftar pada suatu link referral tanpa bayar atau berbayar

===========================================

Apakah PPC?

PPC (Pay per Click) adalah sistem yang digunakan kebanyakan website pengikanan besar seperti google, yahoo dan nuffnang. Setiap kali seseorang klik iklan pada website/blog anda, anda akan dibayar sejumlah komisyen

===========================================

Bagaimana jana pendapatan pasif tanpa mencari orang? Sewa 1 lot iklan. Buat pembayaran RM60 untuk penyewaaan. Isi borang pendaftaran dan pengesahan. Tunggu 30 hari anda akan dapat semula 150%. Max 50 lot dalam seminggu. Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

===========================================

Mungkin anda juga berminat untuk :

1. Menjadi Agent Topup Handphone (Automatik jadi agent affiliate)
2. Menjadi Agent Tupperware Brand
3. Membeli Email Blaster hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)
4. Membeli SMSbulk hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)

===========================================

Adakah anda tidak mempunyai modal?

1. Peruma untuk menjadi agent affiate jual ebook script website
2. Loginwang : hanya login setiap hari anda mendapat RM0.50

===========================================

Layari : http://www.raziman-net.com/
Hubungi : 0147379792 (eman)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.79.109

Wednesday, August 18, 2010

WOW!!! hari ni aku dapat income $35.00.... Kau orang bila lagi?

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: WOW!!! hari ni aku dapat income $35.00.... Kau orang bila lagi?
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals\' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
There\'s no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.22.94

Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda

Nama: Alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: www.mytunetalk.com/cvvun
Tajuk Iklan: Jana Untung Dgn Mobile Phone Anda
Teks Iklan: Syarikat ini bekerjasama dgn Tune Talk sdn bhd. Produknya ialah sim kad Tune Talk Prepaid. Pemasaran product adalah secara MLM. Kita dpt komisen apabila pelanggan top up/reload. Kita akan dpt komisen seumur hidup selagi pelanggan kita guna sim kad tersebut. Passive Income yg sangat lumayan!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.71.16

$10 untuk 1klik

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.clixsense.com/?3265168
Tajuk Iklan: $10 untuk 1klik
Teks Iklan: Salam

Program Affiliate baru untuk anda join sekarang. Jana pendapatan dengan klik sahaja. 1 Klik anda akan di bayar $10 oleh Clixsense.com

http://www.clixsense.com/?3265168

Anda hanya perlu mempromosikan link Affiliate anda sahaja. Dan jika ada yang klik link Affiliate anda, anda akan di bayar $10. Cuba bayangkan jika Ramai yang klik link Affiliate anda, berapa yang anda akan dapat...

http://www.clixsense.com/?3265168

Join sekarang hanya Klik dan daftar PERCUMA di: http://www.clixsense.com/?3265168
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.101.40

Tuesday, August 17, 2010

Baru join dah dapat $5.00.... kalau hari-hari!!!

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Baru join dah dapat $5.00.... kalau hari-hari!!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals\' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

There\'s no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.76.240

Monday, August 16, 2010

Buat duit dengan klik...1 klik $10 dan refer pada rakan-rakan...tanpa keluar modal,PERCUMA!!

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk Iklan: Buat duit dengan klik...1 klik $10 dan refer pada rakan-rakan...tanpa keluar modal,PERCUMA!!
Teks Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track?

kami di sini akan membantu!

program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.39.83

Nak jana pendapatan, tapi tak de modal...tak perlu susah kan diri, Mari sertai kami.Daftar percuma dan refer pada rakan-rakan anda...

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Nak jana pendapatan, tapi tak de modal...tak perlu susah kan diri, Mari sertai kami.Daftar percuma dan refer pada rakan-rakan anda...
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Selepas itu anda akan diberi link Affiliate dan anda hanya perlu mempromosikan Web Replika anda. Semakin ramai yang daftar di web replika anda, semakin banyak lah income yang anda dapat.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.78.81

Bila join dah dapat income...Dengan login dah dapat $10.00...Tak payah keluar modal pun, apa tunggu lagi ..KLIK la!!

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Bila join dah dapat income...Dengan login dah dapat $10.00...Tak payah keluar modal pun, apa tunggu lagi ..KLIK la!!
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.74.142

Sunday, August 15, 2010

mari ramai2 daftar streamyx

Nama: mohd hasrul mohd radzi
Email: streamyxacol@gmail.com
Website/ Blog: streamyxacol.blogspot.com
Tajuk Iklan: mari ramai2 daftar streamyx
Teks Iklan: saya menyediakan perkhidmatan mendaftar line telefon @ streamyx @ upgrade streamyx.anda pasti tidak mahu bersesk2 beratur di tm untuk urusan pendaftarananda boleh mendaftar dengan saya sama ada online(ym) ataupun offline(sms/call).tiada cas perkhidmatan yang dikenakan dan urusan 24/7.maklumat anda akan terus dimasukkan ke sistem tm sejurus selepas anda mendaftar dengan saya.urusan adalah seringkas yang mungkin untuk memudahkan anda
ym : warisan_h
sms/call : 0193654538 (hasrul)

Tiada yuran pemasangan(RM88), tiada yuran pengaktifan(RM75) dan percuma sewa bulanan line telefon(RM25)

Pakej streamyx yang disediakan

512kbps (Rm 90 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 15sen/min ke talian selain talian tetap Tm

1Mbps (RM110 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma penggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm

2Mbps (RM 130 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm

4Mbps (RM140 sebulan)
Percuma modem wifi
Percuma panggilan ke talian tetap Tm
Kadar rata 10sen/min ke talian selain talian tetap Tm
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.137.244.143

perkhidmatan sewa khemah/canopy

Nama: azin
Email: labux2xlabi@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa khemah/canopy
Teks Iklan: perkhismatan sewa canopy untuk semua jenis majlis harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
aznie
017-3060584
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.74.18

Saturday, August 14, 2010

Dengan login je boleh dapat $10.00...pastu tak payah keluar modal 1 sen pun.

Nama: epin04
Email: epin04@gmail.com
Website/ Blog: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk Iklan: Dengan login je boleh dapat $10.00...pastu tak payah keluar modal 1 sen pun.
Teks Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href=\"http://www.geostring.com/?1224436\">GeoString.com</a>
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.30.137

PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.110.2

PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.110.2

PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk Iklan: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Teks Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.110.2

Friday, August 13, 2010

Jana USD percuma tanpa modal

Nama: usahawan
Email: usahawanmuda@ymail.com
Website/ Blog: www.exclusivemails.net/pages/index.php?refid=klikusd
Tajuk Iklan: Jana USD percuma tanpa modal
Teks Iklan: Salam Tuan/Puan/Sdra/Sdri,
Saya ada berita baik peluang jana duit USD percuma
tanpa modal.Lawat link ni dan daftar terus dan mula
buat duit.Cuba lihat peluang ini ?

www.exclusivemails.net/pages/index.php?refid=klikusd
www.imcrew.com/?r=339429
http://ad-u.com/?r=rezeki10
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.50.168.188

Thursday, August 12, 2010

Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan

Nama: ari-epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk Iklan: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Teks Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.22.137

Wednesday, August 11, 2010

Jana pendatan lumayan buat Hari Raya Nanti!!!!

Nama: uzair
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
Tajuk Iklan: Jana pendatan lumayan buat Hari Raya Nanti!!!!
Teks Iklan: RM2,800 – RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan..

Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut! Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.
Sistem yang ini ditawarkan ini adalah benar, halal dan betul-betul berkesan untuk semua orang.
Sistem ini berkonsepkan program affilliate di mana anda hanya perlu lakukan promosi news letter ini melalui data link yang diberi dan ianya bergantung kepada usaha anda sendiri. Tiada konsep upline atau downline. Lebih banyak borang yang dikumpul dan dibuka secara online, lebih banyak pendapatan yang anda dapat. Dan yang penting, perniagaan adalah sah dan bukan scam kerana ianya didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Anda hanya perlu membayar RM50 untuk mendapat akses keahlian seumur hidup. Jadi, seumur hidup anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan sistem ini. Memang harga sistem ini tetap RM50 dari dulu, kini dan selamanya. Tidak ada kurang, tidak ada lebih, tidak ada promosi terhad dan tidak ada siapa cepat, dia dapat diskaun.
Wang pembayaran akan dikembalikan hanya sebanyak 50% (RM25) jika and gagal menjana pendapatan dan tidak berminat lagi untuk meneruskan program ini selepas berusaha dalam tempoh 3 bulan.

Sila layari laman website ini bagi mendapatkan maklumat lanjut:

http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.206

Berniaga tanpa modal/?

Nama: Noy
Email: noy.unguviolet@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Berniaga tanpa modal/?
Teks Iklan: Khusus kepada peniaga2,pemborong2,pembekal2,penganggur2 sekalian,kami bakal menganjurkan seminar mengenai trading china dan akan menujukkan cara kepada anda untuk berniaga tanpa modal..Jangan lepaskan peluang baik ini,tempat adalah terhad kepada 120 peserta.Cepat2 tempah kedudukan anda.Untuk butiran lanjut dan pendaftaran sila email saya.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 172.12.1.71

ALAT JIMAT MINYAK TERLARIS MASA KINI \"MPC\"

Nama: Rafiq
Email: mrj_rafiq84@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://www.rmfpower.com
Tajuk Iklan: ALAT JIMAT MINYAK TERLARIS MASA KINI \"MPC\"
Teks Iklan: Fungsi utama MPC adalah sebagai penstabil sistem kuasa bateri kepada kenderaan. Ianya dapat mengoptimumkan kuasa bateri ditahap 12V. Bermakna kehilangan tenaga bateri kereta dapat dikurangkan. Ia juga akan mengekalkan tahap kuasa bateri secara berpanjangan selagi ia digunakan.

Kenderaan akan terasa lebih mantap kerana ianya mendapat tenaga yang sepatutnya dihasilkan. Peningkatan pada \"pick-up\" enjin dapat dirasakan dengan segera dan daya pecutan yang bertambah. MPC juga mampu memberi kebaikkan kepada sistem gear pada kenderaan. Penukaran gear akan terasa lebih lembut hasil daripada kestabilan enjin.

* Menjimatkan minyak kenderaan anda sehingga 45%
* Sesuai untuk semua jenis kenderaan Pertol dan Diesel
* Melindungi sistem elektronik kereta
* Menambah \"pick-up\"
* Meningkatkan kuasa enjin
* Mengurangkan tekanan terhadap enjin
* Menstabilkan arus elektrik
* Meningkatkan kesejukkan \"aircond\"
* Melembutkan penukaran gear
* Menambah keterangan lampu
* Menambah baik sistem audio
* Memanjangkan jangka hayat bateri dan plug

RM 199 (FREE DELIVERY)

CALL : 0176543969
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.39.99

Tuesday, August 10, 2010

Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan

Nama: ari
Email: md_epin86@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk Iklan: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Teks Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.39.45

perkhidmatan sewa khemah/canopy

Nama: azin
Email: x2xazin@yaoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa khemah/canopy
Teks Iklan: kami sebuah syarikat bumiputra menawarkan khidmat sewa canopy dengan tawaran harga yang berpatutan. untuk maklumat lanjut sila hubungi kami..
azin
018-6686834
010-2149054
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.98.106

Sunday, August 8, 2010

MAHUKAN ANDA MENJANA 4 ANGKA SEMINGGU DENGAN MUDAH?

Nama: simanis03
Email: simanis03@yahoo.com
Website/ Blog: http://hyprobiz.com/index.php?id=simanis03
Tajuk Iklan: MAHUKAN ANDA MENJANA 4 ANGKA SEMINGGU DENGAN MUDAH?
Teks Iklan: HANYA BEKERJA DARI RUMAH DAN MEMERLUKAN BEBERAPA JAM SEHARI SAHAJA!!

CARA TERPANTAS untuk keluar daripada KESEMPITAN HIDUP

Terbukti Pendapatan 4 ANGKA SEMINGGU secara PART TIME/FULL TIME. Pendapatan TIADA HAD. Anda yang tentukan. 3 JAM sehari dah cukup. TIADA PANGKAT, TIADA PAIRING dan TIADA HAD MASA. KOMISEN 100% PERTAMA di Malaysia. Bukan MLM tetapi berkonsepkan AFFILIATE. Online dan Offline.

request laporan percuma dari saya. Hubungi saya segera disini http://simanis03.rahsiahypro.com/

DAFTAR PERCUMA SEGERA DI http://hyprobiz.com/join.php?id=simanis03
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.81.81

Saturday, August 7, 2010

perkhidmatan sewa canopy

Nama: azin
Email: x2xazin@yaoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa canopy
Teks Iklan: perkhidmatan sewa canopy untuk semua jenis majlis
harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
018-2770923
http://www.x2xazincanopy.webs.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.146.51

Friday, August 6, 2010

Tart Nenas Unik Bentuk Buahan, Sayuran dan Macam2ada

Nama: Liza
Email: lizazlienterprise@gmail.com
Website/ Blog: http://lizazli-macam2ada.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Tart Nenas Unik Bentuk Buahan, Sayuran dan Macam2ada
Teks Iklan: Jom jalan ke blogku Macam2ada....
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.64.209

jom jadi usahawan mahkota2u

Nama: asiahbisnesonline
Email: as_nal2010@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://asiahbisnesonline.blogspot.com
Tajuk Iklan: jom jadi usahawan mahkota2u
Teks Iklan: kopi mahkota dewa 14 in 1 adalah kopi terbaik yang banyak khasiat.Salah satu khasiatnya *
Memberi kita tenaga 8-10 jam dgn segelas kopi sahaja, sesuai sangat untuk Bulan PUASA (Minum semasa sahur)..Kopi Mahkota Dewa 14 Dalam 1
Harga Retail Semenanjung Malaysia = RM28.00 (Sekotak/Box) * 1 Kotak/Box = (20 sachets/30 grams) Harga Retail Sabah dan Sarawak = RM31.00 (Sekotak/Box) harga tak termasuk kos pos.Pembelian 5 kotak ke atas untuk kawasan sekitar dengan saya, saya akan
hantar by hand terus ke kediaman anda.. apa tunggu lagi?? order la
sekarang... hubungi 0199837122... http://asiahbisnesonline.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.37.78

Menjana Keuntungan Di Internet

Nama: alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website/ Blog: members4u.com/id/cvvun
Tajuk Iklan: Menjana Keuntungan Di Internet
Teks Iklan: If you are currently doing an Internet business and you are desperately looking for ways to expand it Worldwide but don\'t know how to go about it, or perhaps you are looking for ways to win big at the Casinos, or simply wanting to lose that extra pound and improve your health, or just looking for good self-improvement books and many other interests, please let me help you. I have carefully selected 50 great books and software from my thousands of library collections which may be of great value to you. They are all free for you. There is no hype, no hidden catch, no exchanges of favors.......just a genuine and honest \"fair dinkum\" give-away!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.158.30

Sunday, August 1, 2010

modal RM50 seumur hidup. bonus tajaan 100%.

Nama: fairuz sudin
Email: fairuz_sudin@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.gengturbo.net/fms016
Tajuk Iklan: modal RM50 seumur hidup. bonus tajaan 100%.
Teks Iklan: TURBO VENTURES SDN BHD

Turbo Ventures Sdn Bhd terdiri dari pengarah-pengarah yang mempunyai pengalaman yang lama dan luas dalam bidang pemasaran, networking, pengurusan, e-shopping, sistem SMS, e-learning dan teknologi maklumat

KENAPA ANDA PERLU BERDAFTAR DENGAN TURBO BULKSMS?
Modal yang serendah RM50.00 sahaja bagi seumur hidup.
Produk yang murah.
Anda akan memperolehi sistem yang dapat menjana pendapat.
Pembayaran komisen akan berlaku pada setiap minggu tanpa perlu anda lakukan, "auto withdrawal".
Menyediakan satu sistem yang mudah dan menguntungkan anda.
Merupakan syarikat pembekal perkhidmatan sms kepada pengguna, syarikat-syarikat dan sebagainya.

Sistem TURBO BULKSMS menyediakan perkhidmatan seperti :
-Pengaksesan melalui internet (online system).
-Penghantaran SMS kepada ramai penerima dalam satu masa.
-Penghantaran SMS melalui fail yang diimport.
-Pengurusan "Phonebook".
-Penghantaran "Wap Push SMS".
-Merangkumi semua rangkaian telekomunikasi yang terdapat di Malaysia iaitu 010, 012, 013, 014, 016, 017, 018 dan 019.
-Kos penghantaran SMS serendah RM0.10 sahaja.
-"Sender ID" boleh ditentukan oleh anda sendiri.
-Boleh menetapkan waktu penghantaran SMS.
-Dapat "Grab Mobile No." dari fail yang diimport.
-Pengurusan "contact Group"

http://www.gengturbo.net/fms016
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.202.151

Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT