Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

SAHABAT IKLAN TROPIKA:

Saturday, October 30, 2010

Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain

Nama: Man
Email: abc@gmail.com
Website/ Blog: http://ezreload.my/klik/?affid=262
Tajuk Iklan: Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain
Teks Iklan: Kerja anda promote website mcm saya buat sekarng ini je.
Dengan hanya bermain forum, facebook, friendster, myspace, twitter dan lain-lain...anda mampu mendapat prepaid percuma setiap hari...
prepaid tersebut bukan hanya untuk kegunaan anda,anda boleh juga jualkannya for cash.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.145.88.101

Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain

Nama: Man
Email: abc@gmail.com
Website/ Blog: http://ezreload.my/klik/?affid=262
Tajuk Iklan: Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain
Teks Iklan: Kerja anda promote website mcm saya buat sekarng ini je.
Dengan hanya bermain forum, facebook, friendster, myspace, twitter dan lain-lain...anda mampu mendapat prepaid percuma setiap hari...
prepaid tersebut bukan hanya untuk kegunaan anda,anda boleh juga jualkannya for cash.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.145.88.101

Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain

Nama: Man
Email: abc@gmail.com
Website/ Blog: http://ezreload.my/klik/?affid=262
Tajuk Iklan: Hanya Main FACEBOOK, TWITTER, FORUM, dan lain-lain
Teks Iklan: Kerja anda promote website mcm saya buat sekarng ini je.
Dengan hanya bermain forum, facebook, friendster, myspace, twitter dan lain-lain...anda mampu mendapat prepaid percuma setiap hari...
prepaid tersebut bukan hanya untuk kegunaan anda,anda boleh juga jualkannya for cash.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.145.88.101

Wednesday, October 27, 2010

Pasif Income Terbaru (Sales-based pasif income)

Nama: Zon Percuma
Email: admin@zonpercuma.com
Website/ Blog: http://www.zonpercuma.com
Tajuk Iklan: Pasif Income Terbaru (Sales-based pasif income)
Teks Iklan: Daftar http://www.zonpercuma.com

Program Affiliate + Portal perkongsian info bisnes + Portal upload dan download Video, Movies, Files, Software + Pasif Income Business Partner

Akan dilancarkan 10-11-2010

Pendaftaran : RM50 seumur hidup

Update terkini :

1. Forum sedang dibuat
2. Ruang chat sedang dibuat
3. Website sedang diupdate
4. Files sedang diupload
5. Video produk sedang dirakam
6. Pasif income telah dinaikkan sehingga maximum 60%
7. Plan level terpaksa dibubarkan untuk tambah % pasif income

*Plan 2 kumpulan 5 level terpaksa dibubarkan untuk menampung dan menambah % keuntungan pasif income business partner admin

Apakah zonpercuma.com?

1. Program affiliate video tutorial IT
2. Portal download movie, software, video, games, dan files
3. Mempunyai server unlimited sendiri
4. Download speed maximum

Produk video tutorial IT, Contoh :

1. Cara buat blogspot dan edit jadi menarik
2. Cara buat website
3. Cara guna photoshop

dan lain-lain (produk akan sentiasa diupdate)

Bonus untuk ahli pasif (belum bayar)

1. 3,000,000 email
2. 1 software
3. 1 movie
4. 1 games
5. 1 video tutorial

Bonus untuk ahli aktif (berbayar)

1. Unlimited files
2. Unlimited software
3. Unlimited movie
4. Unlimited games
5. Unlimited video tutorial
6. Kelayakan sertai pasif income bulanan
7. Kelayakan sertai pasif income business partner admin

Plan pemasaran :

1. Bonus sponsor
2. Bonus kumpulan 5 level (Dibuang)
3. Bonus pasif income
4. Bonus pasif income business partner (Ditambah)

Plan 1 Bonus sponsor :


Setiap jualan/tajaan komisyen adalah RM20


Plan 3 Bonus pasif leader jualan :


Syarat-syarat :

1. 30 Hari selepas pengumuman promosi dibuat
2. Mencapai jualan tertentu
4. Pembayaran komisyen anda selepas anda berjaya mencapai jualan

Contoh :

Promosi bermula : 11-5-2010
Promosi tamat : 11-6-2010
Anda mula membuat jualan sehingga 20 tajaan sehingga 11-6-2010

Anda akan dapat RM50 pada :
18-6-2010
25-6-2010
01-6-2010
08-6-2010

Dan, anda juga akan terima bonus tajaan melalui Plan 1 iaitu
20 x RM20 = RM400
Total anda akan dapat RM400 + RM50×4 = RM600

Promosi terkini akan dilancarkan pada 27-10-2010. Tamat 27-11-2010


Plan 4 Business Partner (Terbaru)

Hasil cadangan daripada rakan, plan ini telah dibuat.

Terbuka untuk sesiapa yang berminat sahaja. Anda melabur sejumlah wang kepada admin untuk sertai business partner keuntungan admin bulanan (terima pasif income bulanan). Syarat anda hendaklah bantu admin menaja 2 orang terlebih dahulu. Keuntungan 10% - 60% akan diberikan mengikut hasil jualan admin

Contoh :

Anda sertai business partner bulan 11
Anda telah membayar RM100.
Keuntungan pada bulan tersebut adalah 60%.
Anda akan terima RM160 dalam 30 hari selepas melabur.

Anda sertai business partner lagi bulan 12
Anda telah membayar RM100.
Keuntungan pada bulan tersebut adalah 40%
Anda akan terima RM140 dalam 30 hari selepas melabur

-Peratusan keuntungan adalah bergantung dengan hasil keuntungan jualan produk video admin
-Sila cek dekat website untuk lihat % pada bulan ini
-Pasif income ini adalah bukan duit rolling
-Pasif income ini adalah pendapatan admin yang dikongsi bersama

Mengapa perlu ada syarat jualan untuk pasif income?

Ini disebabkan untuk mengelakkan overpaid kerana admin zonpercuma.com target Affiliate ini berjalan lancar tanpa terdapat sebarang masalah overpaid
Untuk mengelakkan daripada salah faham tentang skim cepat kaya
Untuk mengelakkan campur tangan orang luar dalam hal ini
Untuk mengelakkan anggapan pelaburan haram

Oleh itu, pasif income akan berjalan apabila jualan berlaku


Kelebihan :

1. Files akan sentiasa diupdate
2. Jimat perbelanjaan anda download files percuma
3. Tambah ilmu tentang IT
4. Jana pendapatan


Bagaimana anda ingin promosi dengan cepat :

1. Fokuskan produk kami kerana produk yang menarik
2. Terdapat juga produk percuma untuk ahli pasif
3. Produk sentiasa akan bertambah
4. Mana-mana ahli yang berminat untuk dapatkan FTP akaun sendiri boleh minta pada admin

Sekian, semoga berjaya

Admin zonpercuma.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.164.35.179

Tuesday, October 26, 2010

Perkhidmatan sewa lori 1,3,5 ton

Nama: mizan
Email: aizanmngmt@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Perkhidmatan sewa lori 1,3,5 ton
Teks Iklan: Perkhidmatan sewa lori 1, 3, 5 ton ke seluruh semenanjung malaysia terutama bagi kawasan KUALA LUMPUR & SELANGOR. Perkhidmatan kami merangkumi :-

1) PINDAH RUMAH (House Moving)
- Buka/pasang/setting Astro, Antenna & Water heater
- Buka/pasang almari, katil, lampu, kipas dsbnya.
- Membekal kotak2 dan pembungkusan
- Pekerja yang mahir

2) GENERAL CARGO
- Membawa anak sawit yang di susun bertingkat
- Membawa semua jenis motosikal biasa,superbike,harley dll..

Sila hubungi saya melalui email/sms/call 0192832487 MIZAN Untuk keterangan lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.87.113

Sunday, October 24, 2010

PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: Jika anda memerlukan khidmat pengangkutan utk berpindah rumah atau pejabat dan sebagainya...
kami bersedia utk membantu anda..
Lokasi kami di IPOH,PERAK
Kos perkhidmatan bergantung kepada jarak lokasi pemindahan...
harap maklum..
hubungi kami utk keterangan lanjut di..
ZAIN( 019-2713376)..
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.77

Friday, October 22, 2010

DOWNLOAD EBOOK HEBAT 100% PERCUMA !!!

Nama: Elix89
Email: Elix_kangen89@yahoo.com
Website/ Blog: http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com/
Tajuk Iklan: DOWNLOAD EBOOK HEBAT 100% PERCUMA !!!
Teks Iklan: MAHUKAN KOLEKSI 50 EBOOK PERCUMA!!!

Apakah yang anda dapat daripada Koleksi Ini?

* Pembohongan Terbesar Perniagaan Internet
* Langkah Memulakan Perniagaan Internet
* Cara Tingkatkan Web Traffic
* Asas Penting Perniagaan Internet
* Rahsia-Rahsia Blogger Dan Blog
* Rahsia Affiliate
* Rahsia PLR
* Panduan-Panduan
* Langkah-Langkah
* Dan Lain-Lain.

Semuanya Koleksi ini lebih kurang 50 Buah yang mengandungi pelbagai tajuk dan tips-tips berguna tentang perniagaan internet.


Betul-Betul Free Of Charge...!!! Enjoy..


Selain itu Download secara Percuma\\\"8 Teknik Dapatkan Duit Internet Percuma \\\"..Ya DOWNLOAD PERCUMA SAHAJA....100% FREE OF CHARGE..!!! Download3...^_^


LAWATI LINK INI UNTUK MENDAPATKANNYA:
http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.87.238

Wednesday, October 20, 2010

BUAH GOJI ASLI BERDOA pemakanan kesihatan semulajadi..

Nama: AZMIGANU
Email: TJBISTARI@YAHOO.COM.MY
Website/ Blog: WWW.DAPAT.NET/LELAKIKUAT
Tajuk Iklan: BUAH GOJI ASLI BERDOA pemakanan kesihatan semulajadi..
Teks Iklan: HASIAT BUAH GOJI ASLI+DOA** * kajian saintifik Dr. Earl Mindell, R.Ph., Ph.D seorang pakar herba dan ahli FARMASI 1. membantu sistem penghadaman
2.meningkatkan keceriaan dan semangat anda
3.menghilangkan tekanan dan gelisah
4.membantu mengurangkan batuk kering yang kronik
5.meningkatkan memori dan memulih ingatan
6.menyokong fungsi buah pinggang
7. menguatkan otot dan tulang
8.meningkatkan kesuburan
9.menghalang loya dipringkat awal mengandung
10.merawat simptom-simptom menaupause
11.menyokong fungsi hati yang sihat
12. mengaktifkan fungsi enzim anti-radang
13. mengurangkan / MERAWAT kanser
14.membina darah yg kuat, meningkatkan produksi sel-sel merah, sel-sel putih, platelet, dan rawatan sum-sum tulang
15.mengurangkan kesan toksik kemotrapi dan radiasi
16.menempatkan semula dan membaik pulih DNA (menghalang mutasi menyebabkan kanser)
17.meningkatkan respon imunisasi (T-cell, IL-2, IgA, IgG)
18.meningkatkan halangan kepada penyakit
19.menghalang peroksidaan lipid(yang menyebabkan sakit jantung)
20.mengekalkan kesihatan mata dan penglihatan anda
21.melegakan insomania dan tidur yang lebih nyenyak
22.melegakan sakit kepala dan pening
23.membantu mengurangkan berat badan
24.meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual
25.menormalkan GULA dalam darah pada peringkat awal diabetes
26.mengurangkan kolestrol
27.mengekalkan tekanan darah yang sihat
28.merangsang rembesan HGH ( hormonpertumbuhan manusia)- hormon remaja
29.meningkatkan tenaga dan kekuatan melawan penyakit
30.mempunyai tindakan anti-oksida yg baik-menghalang diri tua sebelum masanya.
call 019-9820457
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.49

TONGKAT PLUS memulih@merawat masalah lemah tenaga batin..

Nama: AZMIGANU
Email: TJBISTARI@YAHOO.COM.MY
Website/ Blog: WWW.DAPAT.NET/LELAKIKUAT
Tajuk Iklan: TONGKAT PLUS memulih@merawat masalah lemah tenaga batin..
Teks Iklan: KHAS UTK MERAWAT@MEMULIH MASALAH TENAGA BATIN **
PRODUK TRADISIONAL SEJAK 1992
* RAMUAN TRADISIONAL turun-temurun.100% HERBA ASLI TEMPATAN iaitu TONGKAT ALI, Ubi jaga, Inai galak, Kucing galak, Akar merbau menlawan, Tunjang bumi, Halia bara, Akar haji samak dan Kunyit. DIPROSES SECARA RAWATAN ISLAM

1- Melancarkan pengaliran darah
2- Menambah tenaga seks lelaki
3- Melegakan otot2, sendi2, urat2 dan buang angin
4- MEMULIH@MERAWAT zakar yg lemah
5- MELAMBATKAN PANCUTANG MANI
6- Melegakan tekanan perasaan (strees)
7- Menambah keinginan SEKSUAL
8- Menjang tempoh tegang
9- sihat + keras + tegap + mantap + tahan lama
10- MERAWAT SIMPTOM AWAL MATI PUCUK
11- MENGUATKAN OTOT-OTOT ZAKAR

* UTK tambah TENAGA : MAKAN 1 pil 1-2 jam sebelum bersetubuh
pantang : air tea limau,tea,ais batu ( TONGKAT PLUS BERTINDAK SECARA SEMULAJADI )
* UTK MASALAH LEMAH,TERKULAI,KURANG NAFSU,LAMBAT KERAS,TANDA2 MATI PUCUK
makan 1 pil sehari selama 10 - 15 hari ( tengok pada keperluan pada kesihatan BATIN )

HARGA RUNCIT : 1 BOTOL 10 pil RM 55 S/M , RM60 S/S ( termasuk kos posLAJU ) call 019-9820457
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.49

perkhidmatan sewa khemah/canopy

Nama: azin
Email: x2xazin@yaoo.com
Website/ Blog: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk Iklan: perkhidmatan sewa khemah/canopy
Teks Iklan: perkhidmatan sewa canopy untuk semua jenis
majlis harga berpatutan untuk maklumat
lanjut sila hubungi kami
azin
018-6686834
ismail
018-2770923
aznie
017-3060584
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.108.136

Wednesday, October 13, 2010

Baja Organik Bio Fitrah

Nama: Mohamad Azuan Bin Md Saad
Email: biofitrah@gmail.com
Website/ Blog: http://www.biofitrah.com
Tajuk Iklan: Baja Organik Bio Fitrah
Teks Iklan: Baja organic Bio Fitrah adalah sejenis baja foliar yang dihasilkan menggunakan kaedah pereputan dan menghasilkan nutrient yang penting yang diperlukan oleh tumbuh-tumbuhan.

Baja organic Bio Fitrah mengandungi rumpai laut, enzim protein, serbuk ikan, herba terpilih yang kaya dengan nutrient dan mikro berfaedah serta minyak margosa. Bio Fitrah merupakan suatu rumusan ajaib yang cukup berkesan untuk tanaman seperti padi, gandum, tebu, jagung, sayur-sayuran, buah-buahan dan pokok berbunga atau tidak berbunga.

KEBAIKAN BAJA BIO FITRAH

* Meningkatkan kandungan air dalam batang.
* Membuka liang udara dalam daun.
* Meningkatkan aktiviti enzyme.
* Meningkatkan tumbesaran pokok
* Meningkatkan kandungan glukos.
* Meningkatkan daya ketahanan terhadap serangan serangga dan perosak.
* Meningkatkan jumlah bunga dan menghasilkan buah yang banyak.
* Menambahkan saiz bunga dan buah

KESAN BIO FITRAH

* Akar bertambah 28%
* Daun bertambah 30%
* Berat buah bertambah 50%
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.137.33.6

KHIDMAT LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: KHIDMAT LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)
Teks Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton,kargo am)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir atas permintaan……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:. SMS pun boleh….
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.59

Sunday, October 10, 2010

Percuma 950,000 email, software, movie dan banyak lagi!

Nama: Admin www.semuamenarik.com
Email: bantuan@semuamenarik.com
Website/ Blog: http://www.semuamenarik.com/
Tajuk Iklan: Percuma 950,000 email, software, movie dan banyak lagi!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Layari [url]http://www.semuamenarik.com/[/url].

() Terdapat beberapa servis menarik seperti :

1. Percuma email untuk marketing bisnes anda
2. Percuma movie dan software (akan diupload dari semasa ke semasa)
3. Video belajar buat website dan blog
4. Video dan artikel menarik
5. Tempahan kek sarawak
6. Tempahan barangan tupperware brand
7. Tempahan banner bisnes flash
8. Tempahan blog dan website

() Selain itu, terdapat juga beberapa penerangan tentang bisnes dan pendaftaran seperti :

1. EmailTunai : Cara hantar 500 email dengan 1 klik tanpa detect sebagai spam
2. 2kali, rezekisemua, asteria : Pendapatan pasif tanpa mencari orang masih dapat duit. Perkongsian keuntungan dengan syarikat
3. Ezyreload : Pendaftaran agent topup
4. Pendaftaran agent tupperware brand
5. Dan banyak lagi!

http://www.semuamenarik.com/bisnesonline.htm

() Malah, penerangan untuk 1st time guide siapa 1st time buat bisnes online seperti :

1. 31 cabang bisnes online di internet
2. PPL, PTC
3. Buat duit dengan lot iklan blog sendiri
4. Dan sebagainya.

http://www.semuamenarik.com/utama/bisnesonline/permulaanbisnes.htm

() Files yang didownload tidak dibenarkan dijual, hanya untuk perkongsian. Segala tindakan yang diambil oleh pihak tertentu adalah tanggunjawab anda.

() Sistem login akan dibuat untuk mengelakkan anonymous user download untuk kepentingan disendiri.

[url]http://www.semuamenarik.com/[/url]

() Website ini baru dibuat dan masih dalam proses. Belum dibuka sepenuhnya

() Jika anda inginkan bukti saya bisnes online, boleh klik link di bawah :

http://www.semuamenarik.com/bank.htm

() Download email dan software di bawah :

http://www.semuamenarik.com/lain/software.htm


() Download movie di bawah

http://www.semuamenarik.com/lain/moviedangame.htm
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.138.79.254

Saturday, October 9, 2010

Mari Sertai Kami..Kerja Berpasukan Di On9biz.digital-niaga.biz...

Nama: Arjuna8791
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://binadownlineon9biz001.terapad.com/
Tajuk Iklan: Mari Sertai Kami..Kerja Berpasukan Di On9biz.digital-niaga.biz...
Teks Iklan: Saya menjemput anda semua untuk menyertai laman web Binadownlineon9biz...sila lihat web berkenaan di link ini

http://binadownlineon9biz001.terapad.com/

Bagi yang belum membuat pengaktifan, sila aktifkan akaun anda agar link/ulr promosi anda
juga akan diletak kat web Binadowline...Siapa yang dahulu aktif maka dia akan di dahulukan atau disenaraikan mengikut urutan dalam Binadownline...
Binadownline di wujudkan untuk memberi peluang kepada semua ahlli agar cepat dan pantas mendapat downline
sesama ahli, sebab ahli yang dah aktif dan akaun on9biz tersenarai akan sama-sama mempromosi laman Binadownline tersebut....

Sila kunjungi => http://binadownlineon9biz001.terapad.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.198

SATU REZEKI TERKINI

Nama: usahawan
Email: duitkamu@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: SATU REZEKI TERKINI
Teks Iklan: Satu rezeki terkini program menjana wang melalui
handphone/telefon bimbit anda. Info lebih lengkap
ada dalam link kat bawah ini boleh klik dan baca,

http://ezreload.my/klik/?affid=376
http://ezreload.my/klik/?affid=376
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.77.216

Thursday, October 7, 2010

Bisnes Terhebat!!!!

Nama: uzair87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.jualbalik.com/affiliate/affiliate.php?id=31&group=7
Tajuk Iklan: Bisnes Terhebat!!!!
Teks Iklan: Berita gembira, pihak JualBalik.com telah menambah sebuah produk terbaru. Kali ini komisennya lebih besar. Setiap download yang anda dapat, anda akan dibayar 50 sen. Kalau anda dapat 100 download,
ini bermakna anda akan dapat RM50.

Layari segera : http://www.jualbalik.com/affiliate/affiliate.php?id=31&group=7

Peluang ini dibuka untuk 10000 download sahaja. Selepas itu, tawaran ini akan ditutup atau komisen akan
direndahkan ! Peluang untuk anda buat duit. Cepat-cepat !

AMARAN : Sebarang unsur penipuan akan menyebabkan akaun
anda dipadamkan serta merta. Jangan menipu. Kami lebih bijak
daripada yang disangka !
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.204

Bisnes Terhangat Oktober 2010!!!

Nama: uzair87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website/ Blog: http://www.jualbalik.com/affiliate/join.php?ref=MI1090210
Tajuk Iklan: Bisnes Terhangat Oktober 2010!!!
Teks Iklan: Berita gembira, pihak JualBalik.com telah menambah sebuah produk terbaru. Kali ini komisennya lebih besar. Setiap download yang anda dapat, anda akan dibayar 50 sen. Kalau anda dapat 100 download,
ini bermakna anda akan dapat RM50.

Layari segera : http://www.jualbalik.com/affiliate/join.php?ref=MI1090210

Peluang ini dibuka untuk 10000 download sahaja. Selepas itu, tawaran ini akan ditutup atau komisen akan
direndahkan ! Peluang untuk anda buat duit. Cepat-cepat !

AMARAN : Sebarang unsur penipuan akan menyebabkan akaun
anda dipadamkan serta merta. Jangan menipu. Kami lebih bijak
daripada yang disangka !
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.66.204

Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT