Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

SAHABAT IKLAN TROPIKA:

Friday, April 29, 2011

Rahsia buat RM500 sehari di rumah

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb


p/s:lihat gambar sebagai bukti pendapatan yang telah saya terima..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Wednesday, April 27, 2011

Rahsia buat RM500 sehari di rumah

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb

p/s:lihat gambar sebagai bukti pendapatan yang telah saya terima..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Jana RM$ cara senang makcikpun boleh buat!

Nama: jghk87
Email: jghk87@yahoo.com
Website/ Blog: http://bit.ly/iaCy7L
Tajuk Iklan: Jana RM$ cara senang makcikpun boleh buat!
Teks Iklan: Rahsia $xxxxxxx$ tersimpan rapi oleh seorang penganggur menjana income beribu ringgit setiap bulan tanpa ada sebarang pekerjaan tetap pun!.
Kini rahsianya telah terbongkar buat julung pertama kali untuk masa yang terhad sahaja dan kemungkinan akan ditutup selepas kuota dipenuhi.
Bertindaklah sekarang sebelum terlambat!

-- >> http://bit.ly/iaCy7L
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.120.129.36

Tuesday, April 26, 2011

Rahsia buat RM500 sehari di rumah

Nama: shahamri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia buat RM500 sehari di rumah
Teks Iklan: Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?
bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Monday, April 25, 2011

Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan

Nama: shah_amri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan
Teks Iklan: Anda pastinya tidak mempercayai seorang penganggur boleh menjana sehingga RM37,000 sebulan. Jangan siakan peluang ini,

bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb.


P/S: syukur sgt2..pendapatan dah makin bertambah..Jadi,sama2lah kita tambah pendapatan kita. Join sekarang sementara masih ada promosi..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Saturday, April 23, 2011

DAPATKAN $$$$$$ DALAM SEMINGGU

Nama: amyzurina
Email: amartot@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.vemmabuilder.com/921244005
Tajuk Iklan: DAPATKAN $$$$$$ DALAM SEMINGGU
Teks Iklan: NAK KAYA DENGAN MUDAH DAN CEPAT DALAM SEMINGGU!CEPAT2X!!!!!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.124.201

Friday, April 22, 2011

Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan

Nama: shah_amri87
Email: shah_amri87@yahoo.com
Website/ Blog: http://iluvurl.com/0tsb
Tajuk Iklan: Rahsia si penganggur jana RM37,000 dalam masa 3 bulan
Teks Iklan: Anda pastinya tidak mempercayai seorang penganggur boleh menjana sehingga RM37,000 sebulan. Jangan siakan peluang ini,

bertemu dengan beliau sekarang melalui website ini -- >> http://iluvurl.com/0tsb.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 61.6.56.135

Tuesday, April 19, 2011

Khasiat Susu Kambing HR Marketing...

Nama: Mohd Zainy Bin Haron
Email: mohdzainyharon@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Tajuk Iklan: Khasiat Susu Kambing HR Marketing...
Teks Iklan: SALAM SEJAHTERA !

Khasiat HI-GOAT@SUSU KAMBING Mengikut Kategori:-

Tepung Susu Hi Goat mempunyai pelbagai manfaat untuk setiap golongan daripada bayi sehinggalah
orang tua, di antaranya adalah :

Bayi & Kanak-kanak Dewasa & Warga Tua Penderita Penyakit
Cerdas Minda Tenaga Fungsi Sel Imun
Tumbesaran Penyembuhan Luka Usus dan Perut
Cirit Birit / Alahan Masalah Sendi/Sakit Lutut Pemulihan Selepas Pembedahan
Sistem Imun Tulang Rapuh HIV - AIDS
Demam Kuning Penyakit Lupa/Nyanyuk Melawan Radikal Bebas

Ibu Mengandung Pelajar Ahli Sukan
Cegah Demam Kuning Kecerdasan Minda Tenaga
Khasiat Penting Peka & Penumpuan Stamina
Tenaga Sistem Imun kekuatan Otot
Pemulihan Tingkatkan Kecerdasan Kesihatan Tulang

Pasti anda tertanya-tanya kenapa Susu Kambing Hi Goat boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan
untuk semua tanpa mengira umur serta membantu menyembuhkan penyakit? Ini adalah kerana Hi Goat
mempunyai faedah-faedah berikut kepada kesihatan:

•Rendah Laktosa
•Tinggi Protein
•Tinggi Kalsium
•Tinggi Selenium
•PH Alkali
•Molekul Lemak Halus

SUSU UNTUK KEHIDUPAN

MINUMAN KEGEMARAN RASULULLAH

Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi serta berbagai lagi penyakit kerana susu kambing merupakan makanan tambahan yang baik untuk kesihatan.


Sejarah Susu Kambing

NABI ADAM
Bermulanya Human Civilization (tamadun manusia) Habil dan Qabil menternak kambing dan ianya merupakan ternakan binatang pertama di dunia.


NABI IBRAHIM
Merupakan penternak kambing yang agong.Terdapat 12,000 ekor anjing yang menjaga kambing- kambingnya.Berlaku peristiwa sedekah (kambing) yang terbesar dalam sejarah Islam.


NABI ISA
Juga menternak kambing. Wujudnya Bani Israel – bangsa Yahudi (satu bangsa yang dikenali cerdik). Mengamalkan minuman susu kambing sehingga ke hari ini.

NABI MUHAMMAD SAW
Diantara jenis minuman yang biasa diminum oleh Rasulullah saw adalah susu kambing segar, yakni langsung diminum sesudah diperah dari kambing (kisah Abdullah bin Mas'ud pada masa remaja, mengembala kambing milik Uqbah Mu'aith)
Dipetik dari Tulisan Dr. Indah Kristanti-Alhikmah.com.


Peristiwa Israk Mikraj
Nabi Muhammad s.a.w telah disediakan dengan tiga jenis minuman oleh Jibrail iaitu Arak, Madu dan Susu kambing. Baginda memilih susu kambing ("minuman yang terbaik di dunia selepas susu ibu").

Kebaikan & Khasiat Susu Kambing

Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa komposisi dalam kandungan susu kambing mempunyai banyak kebaikan untuk manusia berbanding susu lembu atau sebarang jenis susu. Antara kebaikan susu kambing untuk kesihatan manusia boleh dihuraikan seperti berikut:

Susu Kambing Mudah Hadam
Susu kambing mempunyai molekul protin & lemak yang sangat halus, lembut, serta mudah hadam berbanding susu lembu. Ianya sangat baik untuk diet bayi dan juga orang dewasa yang mempunyai masalah penghadaman.

Disebabkan zarahnya yg halus & sifatnya yang menyah acid, maka sangat sesuai digunakan bagi rawatan ulcer & gastric.

Alahan Laktosa
Sifat susu kambing yang mudah hadam membolehkan laktosa melalui usus dengan mudah.

Susus kambing mempunyai kandung laktosa 7% lebih rendah berbanding susu lembu. Ianya sangat baik untuk kanak-kanak yg cirit birit & alahan kepada susu lembu & susu tepung.

Susu Kambing Bersifat Alkali
Ianya mempunyai kandungan pH beralkali. Maka ianya tidak menjana acid dalam darah atau usus. Ianya bertindak meneutralkan acid dalam badan.

Kandungan acid berlebihan dalam badan menyebabkan kepada penyakit sakit kepala, sakit badan & otot, penurunan berat badan, kandungan gula dalam badan yg tidak seimbang, keletihan dan tekanan darah tinggi.

Susu Kambing Mengandungi Acid Lemak Yang Baik
Susu kambing mengandungi asid lemak baik (asid capric & caprylic) yg mencegah kesan jangkitan kulat. Asid ini juga membantu sistem pertahanan badan dan meningkatkan tenaga manusia.

Susu Kambing Tidak Membentuk Lendir
Susu kambing tidak membentuk lender sebagaimana susu lembu dan tiada menimbulkan alahan kepada manusia.

Susu Kambing Kaya Dengan Mineral Selenium
Kandungan Mineral Selenium yang kaya dalam susu kambing bertindak sebagai bahan bagi membantu sistem ketahanan sel badan manusia dan bahan anti oksida. Selain itu ianya melawan virus secara semulajadi dan mencegahnya dari membiak.

Susu Kambing Kaya Bahan Bioorganic Sodium
Susu kambing didapati mengandungi Kandungan Bioorganic Sodium yang tinggi. Bioorganic Sodium dikenali dalam rawatan naturopathic sebagai elemen anti penuaan. Bioorganic Sodiem didapati mengurangkan masalah Rheumatoid Arthritis (inflamasi sendi).

Susu Kambing - Keajaiban Untuk Kebaikan Kesihatan
Susu kambing secara semulajadi mencegah pembiakan organism yang merbahaya dlm badan manusia sekaligus menjadikan kita sihat.

Kandungan potassium & calcium yg tinggi dalam susu kambing serta kandungan sodium yang rendah dlm susu kambing sangat penting bagi membentuk tekanan darah yang normal dan mengawal fungsi hati yang normal.

Susu kambing mengandungi bahan riboflavin untuk tenaga dan juga boleh merawat simpton penyakit asma, eczema, colic, insomnia dan demam kuning.

Kandungan silicon dan fluorine yang tinggi dalam susu kambing dapat mencegah penyakit diabetes (kencing manis). Susu kambing juga dikaji mampu menagatasi penyakit barah.

KEBAIKAN SUSU KAMBING:-

• Susu terbaik selepas susu ibu
• Tidak menyebabkan alahan
• Membantu sistem imunisasi tubuh
• Bersifat alkali
• Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
• Membantu sistem penghadaman
• Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, otot, sendi, kulit & tisu saraf)
• Tidak mengandungi Protein Kompleks (Alpha-casein & Beta-casein Protein) = penyebab utama alahan.
• Kandungan gizi dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu:-
1. Protein 2.1 kali ganda
2. Kalsium 2.2 kali ganda
3. Zat Besi 2.0 kali ganda
4. Potasium 2.1 kali ganda
5. Vitamin A 3.8 kali ganda
6. Garam Galian 2.0 kali ganda
7. Selenium paling tinggi berbanding semua jenis susu
• Kandungan Asid Lemak Rantaian Pendek dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu
• Molekul Lemak dalam susu kambing lebih halus & mudah dihadam berbanding susu lembu
• Proses pencernaan untuk susu kambing hanya memerlukan 20 minit sahaja berbanding susu lembu yang memerlukan lebih 2 jam
• Sama seperti susu ibu pH susu kambing beralkali berbanding susu lembu yang asidik


Kebaikan Susu Kambing Dari Sudut Agama Dan Saintifik

Dari sudut Agama

Meminum susu kambing ini adalah amalan Sunnah Nabi Muhammad SAW,Diriwayatkan Nabi suka minum susu kambing.Sewaktu Nabi ISRA\' MIKRAJ\' kelangit, Nabi memilih susu kambing sebagai minuman.Semua Nabi2 dan Rasul2 menjadi pengembala kambing..tentu ada Hikmah dan Fadilat yang besar pada binatang ternakan kambing,malah kambing merupakan binatang yang menjadi keenderaan kita diSyurga nanti.Jadi jika anda beritizam dan beristiqomah menjadikan susu kambing ini sebagai minuman,tentunya kita mempraktikan salah satu Sunnah Rasulallah SAW,disamping itu tentu tinggi khasiatnya

Tentu sebelum ini kita tidak tahu atau kita tidak perasan bahawa susu kambing ini adalah minuman Sunnah.Kalau kita meminum atau menjual secara tidak langsung kita mengingatkan orang bahawa susu kambing ini adalah minuman Sunnah yang telah ditinggal2kan orang sebagaimana yang diriwayatkan dalam satu hadis dari \"Abu Ubaidah bin Atoq\"Rasulallah SAW bersabda bermaksuk\"Kambing merupakan binatang yg penuh Baroqah yg ditinggal2kan orang\".Olih itu kita menghidupkan kembali Sunnah,disamping kita meminum atau menjual secara tidak langsung kita mendapat pahala(Insha Allah).

Dari sudut saintifik

Susu kambing ini adalah susu terbaik selepas susu ibu,susu lain juga baik untuk minuman cuma susu kambing ini terbaik selepas susu ibu,susu kambing ianya bersifat ALKALI manakala susu lain bersifat ASIDIK,sebab itu kita tidak jumpa sabun susu lain atau mandian susu lain manakala susu kambing, kita akan temui sabun susu kambing.syampu susu kambing,mandian susu kambing dan bermacam alat solek yang berasaskan susu kambing kerana sifatnya ALKALI maka tidak merosakan kulit manakala susu lain bersifat ASIDIK.

Kalau anda membuka website antarabangsa(international)berhubung kelebihan susu kambing..hampir 100% mengatakan bahawa susu kambing adalah yang terbaik selepas susu ibu,ini adalah fakta yang tidak boleh dinafikan,malah lemaknya sama dgn susu ibu,protinnya sama dgn susu ibu,kandungan airnya sama dgn susu ibu....anda boleh melihat sendiri fakta2 tersebut didalam internet.Kebanyakan Vitamin yang ada dalam susu kambing tiada disusu lain kecuali susu ibu yang terbaik.

Kajian yang dilakukan mendapati susu kambing dapat membantu merawat dan mencegah penyakit kronik saperti:

Gastrik,Migrain,Lelah,Sengugut,Darah Tinggi,Masaalah penyakit kulit,Ulcer,Hepatitis A,Sakit kuning,Radang sendi,lemah tulang,Pemulihan selepas pembedahan,memulih tenaga batin,membantu pembentukan tulang,otot dan gigi dan berbagai lagi (Insha Allah) jika kita yakin dan tawakal.

Susu kambing kaya dengan Protin,Enzim,mineral,Vitamin2 dan berbagai lagi,faktor inilah yang diperlukan dalam kita merawat dan mencegah penyakit(Insha Allah)

JANGAN FIKIR & BERTANGGUH LAGI! BERTINDAKLAH SEKARANG !JADILAH DIANTARA UMAT PENYAMBUNG SUNNAH RASULLULLAH SAW !
DAFTAR PERCUMA DISINI : http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Email saya: mohdzainyharon@yahoo.com
No Telefon saya :+60126125912
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.137.166

Percayalah.. Dengan Hanya RM80.00 Anda Bakal Menjadi Jutawan HR Marketing!!

Nama: Mohd Zainy Bin Haron
Email: mohdzainyharon@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Tajuk Iklan: Percayalah.. Dengan Hanya RM80.00 Anda Bakal Menjadi Jutawan HR Marketing!!
Teks Iklan: SALAM SEJAHTERA !

SEBAB-SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES HI-GOAT :-

1. Keahlian seumur hidup
2. Nilai PV tinggi
3. Maintain 60PV sahaja, layak menerima bonus
4. Naik pangkat dengan kaedah timbunan
5. Jumlah ganjaran 84%
6. Insentif Rm1000 dengan kenaikan pangkat
7. Tabung pelancongan
8. Khairat kematian sebanyak Rm30,000
9. Sijil simpanan premium
10. Boleh diwarisi


1. Syarikat yang kukuh, telah beroperasi selama 10 tahun
2. Pelan pemasaran yang mudah dan menarik
3. Menyediakan sistem latihan dan bantuan aktiviti
4. Bonus serta ganjaran menarik dan mampu dicapai
5. Menyediakan kemudahan sistem online
6. Mempunyai kilang sendiri bertaraf GMP
7. Memenangi anugerah industri komiditi pada tahun 2007
8. Peneraju dalam menghasilkan produk berasaskan susu kambing
9. Komited kepada pengeluaran produk BERSIH, SUCI dan HALAL
10. Syarikat berlesen dan milik penuh Bumiputera
11. Produk mempunyai liabiliti insuran sebanyak 1 juta USD
12. boleh diwarisi

ANDA PUN ADA MASA LAGI UNTUK JOIN HR MARKETING !
SAYANGI DIRI ANDA,KELUARGA DAN ORANG2X DISEKELILING YG ANDA SAYANGI DAN ANDALAH GENERASI KESINAMBUNGAN SUNNAH RASULLULLAH S..A.W

SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU ADALAH SUSU KAMBING DAN MINUMAN PARA NABI SEJAK ZAMAN DAHULU. !!

DAFTAR PERCUMA DISINI : http://www.jutawanhr2u.com/mohdzainy
Email saya: mohdzainyharon@yahoo.com
No Telefon saya:+60126125912
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.135.137.166

Fotografi Perkahwinan

Nama: Mohd Sufian Hassan
Email: beluncasfoto@yahoo.com
Website/ Blog: http://beluncasfoto.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Fotografi Perkahwinan
Teks Iklan: Ingin mengabadikan detik-detik manis bersama pasangan dihari perkahwinan?

Pada bakal-bakal pengantin atau mereka yang bercadang untuk melangsungkan hari perkahwinan mereka tidak lama lagi, Beluncas Photography menawarkan harga pakej perkahwinan yang rendah dan istimewa kepada anda untuk tahun 2011.

Jika berminat boleh la menghubungi @ SMS
Mohd Sufian (eyan) 012-604 9210
email : beluncasfoto@yahoo.com
Blog : http://beluncasfoto.blogspot.com/

Beluncas Photography menyediakan servis fotografi perkahwinan, pertunangan, pre wedding, post wedding, outdoor photoshoot, family group portrait dan sebarang majlis secara professional ke seluruh Malaysia. Kualiti dan kepuasan hati client diutamakan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.30.105

Fotografi Perkahwinan

Nama: Mohd Sufian Hassan
Email: beluncasfoto@yahoo.com
Website/ Blog: http://beluncasfoto.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Fotografi Perkahwinan
Teks Iklan: Ingin mengabadikan detik-detik manis bersama pasangan dihari perkahwinan?

Pada bakal-bakal pengantin atau mereka yang bercadang untuk melangsungkan hari perkahwinan mereka tidak lama lagi, Beluncas Photography menawarkan harga pakej perkahwinan yang rendah dan istimewa kepada anda untuk tahun 2011.

Maklumat pakej adalah seperti tertera di atas.
Jika berminat boleh la menghubungi @ SMS
En. Mohd Sufian (eyan) 012-604 9210
email : beluncasfoto@yahoo.com
Blog : http://beluncasfoto.blogspot.com/

Beluncas Photography menyediakan servis fotografi perkahwinan, pertunangan, pre wedding, post wedding, outdoor photoshoot, family group portrait dan sebarang majlis secara professional ke seluruh Malaysia. Kualiti dan kepuasan hati client diutamakan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.30.105

Wednesday, April 13, 2011

TUNE TALK-GUNA HP DAPAT INCOM

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website/ Blog: http://ww.bisnesprepaid.com/myprepaid2011
Tajuk Iklan: TUNE TALK-GUNA HP DAPAT INCOM
Teks Iklan: Kini anda juga berpeluang untuk sama-sama berkembang dengan TunTalk
disamping menjana pendapatan yang lumayan dan berterusan. Untuk
maklumat lanjut tentang peluang perniagaan ini sila layari :

http://ww.bisnesprepaid.com/myprepaid2011
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.133.6.12

Thursday, April 7, 2011

Pakej fotografi perkahwinan

Nama: JulfyJR Photography©
Email: julfy_jr@yahoo.com
Website/ Blog: http://julfy-jrphotography.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Pakej fotografi perkahwinan
Teks Iklan: Pakej Budget Pre-Wedding, Post-Wedding etc

RM250 Sahaja!

termasuk;

Unlimited photos (CD) + editted
2 photographers (women)
3+ hours session
free gift =)

layari;

http://julfy-jrphotography.blogspot.com/2010/07/perkhidmatan-fotografi-perkahwinan.html
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 121.121.18.139

MINUM SUSU DAPAT DUIT

Nama: SHARULNIZAM B ROSLAN
Email: sharul_nz@yahoo.com.my
Website/ Blog: www.jutawanhr2u.com/sharulnz
Tajuk Iklan: MINUM SUSU DAPAT DUIT
Teks Iklan: Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslimïn..
Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran? Ingin menambah pendapatan dengan menyertai perniagaan rangkaian produk HALAL secara online..

sila layari www.jutawanhr2u.com/sharulnz untuk merubah gaya hidup keluarga anda….insyallah usaha tangga kejayaan...hayati dan daftar secara percuma...
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.81.99

Wednesday, April 6, 2011

Tambah Pendapatan Sampingan dgn. HiGOAT

Nama: lanting alau
Email: lanthink_a@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.jutawanhr2u.com/LANA67
Tajuk Iklan: Tambah Pendapatan Sampingan dgn. HiGOAT
Teks Iklan: HiGOAT sememangnya baik utk kesihatan anda malah seisi keluarga.Ada baiknya anda cuba sendiri beli satu pek sekarang. Ataupun ingin menjadi member berdaftar. Jomm.... klik saja link di atas dan baCA, cubalah produknya sekali anda tak akan rugi...
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.62.169

Tuesday, April 5, 2011

Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.

Nama: krol
Email: ilmuku@live.com
Website/ Blog: http://Beli-ilmu.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.
Teks Iklan: Peluang menambah ilmu yang akan membongkar rahsia Komputer dan rahsia Bisnes-it. Hebatkan diri anda!! Serta miliki perniagaan sendiri dengan teknik \'\'copy dan paste\'\'. Sesiapa pun boleh menjayakannya.
Belilah ilmu untuk hidup lebih bermakna.
Jana pendapatan dengan ilmu. Jadikan ilmu berkerja untuk anda dan rebut peluang menjadi pelayar internet yang GENIUS.

Semoga berjaya.

Layari website dibawah ini sekarang >>>
Layari website dibawah ini sekarang >>>

http://Beli-ilmu.blogspot.com/
http://Beli-ilmu.blogspot.com/
http://Beli-ilmu.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 206.53.152.23

Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.

Nama: krol
Email: ilmuku@live.com
Website/ Blog: http://Beli-ilmu.blogspot.com/
Tajuk Iklan: Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.
Teks Iklan: Peluang menambah ilmu yang akan membongkar rahsia Komputer dan rahsia Bisnes-it. Hebatkan diri anda!! Serta miliki perniagaan sendiri dengan teknik \'\'copy dan paste\'\'. Sesiapa pun boleh menjayakannya. Belilah ilmu untuk hidup lebih bermakna. Jana pendapatan dengan ilmu. Jadikan ilmu berkerja untuk anda dan rebut peluang menjadi pelayar internet yang GENIUS.

Semoga berjaya.

Layari website dibawah ini sekarang >>>
Layari website dibawah ini sekarang >>>

http://Beli-ilmu.blogspot.com/
http://Beli-ilmu.blogspot.com/
http://Beli-ilmu.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.55.242

Monday, April 4, 2011

Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.

Nama: krol
Email: ilmuku@live.com
Website/ Blog: http://Beli-ilmu.blogspot.com
Tajuk Iklan: Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT.
Teks Iklan: Peluang menambah ilmu yang akan membongkar rahsia Komputer dan rahsia bisnes-it. Hebatkan diri anda!! Serta miliki perniagaan sendiri dengan teknik \'\'copy dan paste\'\'. Sesiapa pun boleh menjayakannya. Belilah ilmu untuk hidup lebih bermakna. Jadikan ilmu berkerja untuk anda. Rebut peluang untuk jadi seorang yang hebat dan GENIUS KOMPUTER.
Semoga berjaya.

Layari website dibawah ini sekarang >>>
Layari website dibawah ini sekarang >>>

http://Beli-ilmu.blogspot.com
http://Beli-ilmu.blogspot.com
http://Beli-ilmu.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.51.54.50

Sunday, April 3, 2011

Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT

Nama: krol
Email: ilmuku@live.com
Website/ Blog: http://Beli-ilmu.blogspot.com
Tajuk Iklan: Rahsia Pakar Komputer dan Bisnes-IT
Teks Iklan: Peluang menambah ilmu yang akan membongkar rahsia Komputer dan rahsia bisnes-it. Hebatkan diri anda!! Serta miliki perniagaan sendiri dengan teknik \'\'copy dan paste\'\'. Sesiapa pun boleh menjayakannya. Belilah ilmu untuk hidup lebih bermakna. Jadikan ilmu berkerja untuk anda. Rebut peluang untuk jadi seorang yang hebat dan GENIUS KOMPUTER. Semoga berjaya.

Layari website dibawah ini sekarang >>>
Layari website dibawah ini sekarang >>>

http://Beli-ilmu.blogspot.com
http://Beli-ilmu.blogspot.com
http://Beli-ilmu.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.187.209

Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT