Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

SAHABAT IKLAN TROPIKA:

Sunday, March 31, 2013

Jualan Tutup Kedai_Penapis Air Bio Aura

Nama: cikgu wan
Email: khuzuan87@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Jualan Tutup Kedai_Penapis Air Bio Aura
Teks Iklan: Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wanzarif)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.188.98

Loji Rawatan Kumbahan / Sewage Treatment Plant

Nama: Zul
Email: bina_gemilang_resources@yahoo.com
Website/ Blog: http://lojirawatankumbahan.webs.com/
Tajuk Iklan: Loji Rawatan Kumbahan / Sewage Treatment Plant
Teks Iklan: Bina Gemilang Resources mempunyai kepakaran yang tinggi dalam bidang ini memandangkan syarikat mempunyai pengurusan dan kakitangan yang berkelayakkan baik dalam bidang akademik mahupun professional serta mempunyai pengalaman yang amat luas dalam bidang ini.

Hasil daripada perkongsian kepakaran serta pengalaman luas dalam bidang ini maka pihak pengurusan telah membuktikan pencapaian masing-masing dengan merekabentuk, membina, memasang, menguji dan mentauliahkan ratusan projek sepanjang tempoh perkhidmatan dengan syarikat terdahulu.

Aktiviti Utama Syarikat

1)Membekal Tangki FRP seperti Bio Tiara dan Septik Tiara.

2)Memasarkan produk-produk berasaskan 'polyethylene dan Fibreglass Reinforced Plastics\'.

3)Kerja-kerja 'merekabentuk, membekal, membina, memasang dan mengujiLoji Rawatan Kumbahan dari sistem "Reinforced Concrete" (RC Sewerage Treatment Plant ) dan dari sistem \'Fibreglass Reinforced Plastics\'. ( FRPSewerage Treatment Plant ).

4)Kerja-Kerja menaik taraf (Upgrading & Refurbishing) Loji Rawatan Kumbahan sedia ada.

5)Kerja-kerja mereka bentuk, membina membaikpulih, menguji retikulasi paip.

6)Kerja-Kerja pemasangan paip pembetungan dan pembinaan stesen pam(Inlet works / Infraworks).

7)Perkhidmatan diagnostik dan 'trouble shoot' masalah Loji Rawatan Kumbahan sedia ada / lama

8)Kerja-kerja penyelenggaraan dan servis Loji Rawatan Kumbahan serta perkhidmatan sokongan.

9)Membekal produk berkaitan komponen mekanikal dan tangki FRP untuk Loji Rawatan Kumbahan

10)Merekabentuk (design ) Loji Rawatan Kumbahan dan memohon dan mendapatkan kelulusan dari pihak berkuasa (STP Consultation).

Bina Gemilang Resources,
No. 21, Jalan SG 1/11,
Pusat Komersial Taman Sri Gombak,68100 Batu Caves,selangor Darul Ehsan.
Tel : 03 – 410 59 526 Fax: 03 – 410 59 526

Email : bina_gemilang_resources@yahoo.com

http://binagemilang.webs.com/

Khaireen 012-3967966
Zul 017-6885688
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.83.10

Buat Duit Dengan Blin.gd Tanpa Perlu Keluar Modal 1 Sen Pon. Daftar Percuma!!!

Nama: Farhana Ahmad
Email: hana999@gmail.com
Website/ Blog: http://blin.gd/4kCS
Tajuk Iklan: Buat Duit Dengan Blin.gd Tanpa Perlu Keluar Modal 1 Sen Pon. Daftar Percuma!!!
Teks Iklan: Program http://blin.gd/4kCS merupakan program buat duit online di Malaysia dengan menggunakan kaedah ppc (pay per click). Program ini boleh dianggap masih agak baru kalau dibandingkan dengan says dan churp churp. Seperti program yang lain, program blind meminta anda share iklan di media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya.

Program ini hanya memerlukan anda share iklan blin.gd di mana-mana media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya. Setiap satu kempen iklan yang anda share biasanya bernilai RM0.20 setiap satu klik. Setiap satu klik hendaklah daripada orang yang berlainan dan bukan daripada orang yang sama dan juga klik yang dikira adalah berdasarkan unik klik.

Mengapa perlu join program blin.gd?
Program http://blin.gd/4kCS ini boleh dijadikan alternatif kepada program klik lain seperti says dan churp churp. Seperti yang kita semua sedia maklum, iklan says dan churp churp adalah sedikit sukar untuk mendapatkan earning maksimum disebabkan expired dengan cepat dan itu memerlukan kita share iklan dengan pantas. Program blingd ini pula disebabkan masih baru maka tempoh iklan tersebut expired adalah lambat sedikit dan membolehkan kita mendapat earning maksimum.

Sekiranya program buat duit online di Malaysia dengan SAYS http://bit.ly/14VAYn8 terkenal dengan pembayaran yang pantas dan ChurpChurp terkenal dengan campaign assignmentnya. Program Blin.gd ini pula mempunyai satu keistimewaan iaitu terdapat kempen yang meminta anda share iklan di facebook page/profile anda.

Ganjaran biasanya sebanyak RM1 atau RM2 diberikan sekiranya anda share iklan di facebook page anda tanpa perlukan sebarang klik.

Join http://blin.gd/4kCS sekarang!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.39.78

SERIUS, BUAT DUIT DENGAN KLIK SAHAJA! DAFTAR PERCUMA

Nama: Tasa Ahmad
Email: ahmad_01@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/14VAYn8
Tajuk Iklan: SERIUS, BUAT DUIT DENGAN KLIK SAHAJA! DAFTAR PERCUMA
Teks Iklan: DAPATKAN RM10 DALAM AKAUN SAYS SELEPAS PENDAFTARAN – SIGN UP

Apa itu says?? "Get Rewarded for Sharing".

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says di special.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

Minimum cash out ialah RM50 dan maksimum pula ialah RM500!Sudah ramai terbukti dengan perniagaan ini, saya telah buat dlam satu hari leh RM30.00 dan Cash Out dalam RM500.00!Jika saya boleh anda pon boleh…

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni --> http://bit.ly/14VAYn8 : daftar says. Anda akan dapat RM10 dalam akaun anda

2. Klik "sign up" untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share "SPECIALS" @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.Cuma share dan copy link iklan.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh buat bayar bil broadband anda.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
-----------------------------------------------------------------------
Daftar Sekarang ! --> http://bit.ly/14VAYn8 . Anda akan dapt RM10 di dalam akaun says anda selepas pendaftaran.
=====================================
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.39.78

Saturday, March 30, 2013

Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Nama: Koleksi Grafik
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Teks Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:


==> http://ll.my/PakejVG


Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.166.173

PINJAMAN PERIBADI !!

Nama: laila
Email: laila9055@yahoo.com
Website/ Blog: laila9055@yahoo.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN PERIBADI !!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.206.184

van sewa dan lori 1tan 3tan 5tan ISMAIL ANGKUT

Nama: ismail
Email: sutanmudo2020@yahoo.com
Website/ Blog: http://ismail-angkut.blogspot.com
Tajuk Iklan: van sewa dan lori 1tan 3tan 5tan ISMAIL ANGKUT
Teks Iklan: HOTLINE 012-6195613
http://ismail-angkut.blogspot.com/

khidmat lori sewa 1 , 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat lori tong – RORO 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat van sewa KIA pregio 12 seater van ISMAIL ANGKUT

ANGKUT APA SAJA

http://sahabatkanopi.blogspot.com/
KAMI MENCERIAKAN HARI BAHAGIA ANDA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 113.210.103.46

Friday, March 29, 2013

Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk Iklan: Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!
Teks Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk Iklan: Sistem Web Yang Unik & TERHEBAT!
Teks Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

PINJAMAN PERIBADI !!

Nama: laila
Email: laila9055@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN PERIBADI !!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.206.184

CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://nmgnetwork.com/enazihah
Tajuk Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG
Teks Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Antara keistimewaan:
• Modal serendah RM40 untuk (Bronze).
• Tidak perlu menjual.
• Tidak perlu pengalaman.
• Produk pengiklanan.
• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze --1 akaun -- rm 40 keuntungan rm146.
*pakej silver -- 2 akaun-- rm 80 keuntungan rm 292.
*pakej gold 3 -- akaun -- rm 120 keuntungan rm 438.
• (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orang ( mcm kalau org tu join yg rm80, kita dpt bonus rm40 ) & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!) nk detail lagi klik kt sni jap. http://nmgnetwork.com/enazihah
TAK PUN SMS/COL SAYA.
0197264268
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk Iklan: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://ll.my/makepower
Tajuk Iklan: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Teks Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu \"Bantuan\" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

Program Bantu Membantu - Hanya Perlu 2 Orang Aja !!!

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Tajuk Iklan: Program Bantu Membantu - Hanya Perlu 2 Orang Aja !!!
Teks Iklan: Program mudah dan murah dari segi kos permulaan.Tidak perlu website,tidak perlu blog,tidak perlu sistem yang terlalu canggih.100% on line.

Hanya 2 orang peserta sahaja. Hanya RM30.00 untuk sekali
penyertaan.Jika anda mempunyai kewangan yang kukuh dan stabil,sila abaikan program ini.

Email ini di hantar secara rawak dan anda mungkin
menerimanya berulang.
http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.170.62

Thursday, March 28, 2013

WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR



Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR


Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR


Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog: http://free-ni.blogspot.com
Tajuk Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA TANPA DAFTAR
Teks Iklan: WEB-WEB IKLAN PERCUMA UTK RAKYAT MALAYSIA – TAK PERLU DAFTAR, TERUS POST!
1. Free-Ni (Iklan Percuma) http://free-ni.blogspot.com
2. Post-Je (Iklan Percuma) http://post-je.blogspot.com
3. Iklan 1 Minit http://iklan1minit.blogspot.com
4. Iklan Selambe http://iklanselambe.blogspot.com
5. Hantar Iklan http://hantariklan.blogspot.com
6. Iklan 1 Malaysia http://iklan1malaysia.blogspot.com
7. Iklan Hangat http://iklanhangat.blogspot.com
8. Fotoiklan http://fotoiklan.blogspot.com
9. Iklan Cute http://iklancute.blogspot.com
10. Foto Wanted http://fotowanted.blogspot.com
11. Iklan Pujaan http://iklanpujaan.blogspot.com
12. Iklan Tropika http://iklantropika.blogspot.com
13. Iklan Klasik http://iklanklasik.blogspot.com
14. Iklan Romantika http://iklanromantika.blogspot.com
15. Iklan Pasang Siap http://iklanpasangsiap.blogspot.com
16. Iklan Romantis http://iklanromantis.blogspot.com
17. Iklan Yang Hilang http://iklanyanghilang.blogspot.com
18. Iklanorama http://iklanorama.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR

Nama: pendekar
Email: soalanseniwira@gmail.com
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR

Nama: pendekar
Email: soalanseniwira@gmail.com
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR

Nama: pendekar
Email: soalanseniwira@gmail.com
Website/ Blog: http://19seniwira.blgspot.com
Tajuk Iklan: KOLEKSI SENI WIRAWAN - 19 EBOOK PENDEKAR
Teks Iklan: Koleksi Seni Wirawan meliputi 19 ebook kesemuanya (setakat ini) iaitu meliputi tajuk-tajuk berikut:-
1. Ilmu Batin Pahlawan
2. Ilmu Kedukunan
3. Ilmu Pengasih
4. Ilmu Pemanis
5. Ilmu Penunduk
6. Kota Badan
7. Petua Dan Amalan Penguat Tenaga Batin
8. Petua Dan Amalan Kecantikan Diri
9. Ribuan Petua Tradisional
10. Seni Beladiri
11. Bina Badan
12. Menentang Haiwan Buas
13. Menentang Sihir Dan Makhluk Ghaib
14. Penawar Racun
15. Gimbar Ghaib
16. Pandangan Makrifat
17. Pembinasa
18. Penggerun &
19. Halimunan
Layari http://19seniwira.blogspot.com atau call 012-8487841 untuk info lanjut.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!

Nama: suhadi
Email: fasttypist@gmail.com
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!

Nama: suhadi
Email: fasttypist@gmail.com
Website/ Blog: http://menaippantas.blogspot.com
Tajuk Iklan: JOM MENJADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!!
Teks Iklan: JOM JADI PENAIP PANTAS DLM MASA 14 HARI DARI SEKARANG!
Menurut sejarah dunia, terdapat 5 orang yang terkenal sebagai penaip yang terpantas pada zaman masing-masing. Dan mereka adalah:-

1. Cortez W. Peter Jr - 1943 - Dengan kelajuan menaip 297 pps (patah perkataan seminit).

2. Stella Pajunas - 1964 - Dengan kelajuan menaip 216 pps.
3. Barbara Blackburn - 1985 - Dengan kelajuan 212 pps (Beliau telah direkodkan ke dalam The Guinness Book Of World Records\" edisi ke-23).
4. Cortez W. Peter Sr - 1942 - Dengan kelajuan menaip 180 pps.
5. Frank Edward McGurrin - 1878 - Dengan kelajuan menaip 125 pps (Beliau adalah orang pertama yang mempopularkan \"Teknik Touch Typing\" iaitu teknik menaip menggunakan deria sentuhan).
Satu-satunya cara sebenar untuk mampu menjadi seorang penaip yang pantas adalah dengan menguasai teknik yang dinamakan sebagai Teknik Touch Typing. Melalui teknik ini, seseorang akan diajar untuk menjadi penaip pantas dengan penumpuan diberikan terhadap deria sentuhan (pada jari-jari), dan bukannya deria penglihatan (pada mata).

Mahukah anda menjadi salah seorang daripada penaip yang terpantas? Atau sekurang-kurangnya menjadi penaip yang cukup pantas untuk melakukan tugas-tugas pejabat anda?

Jika ya! Ini adalah satu-satunya peluang yang anda ada, dan mungkin anda tidak akan menemuinya di mana-mana pun selepas ini.

Cepat! Miliki Pakej Menaip Pantas Sekarang!

Layari.. http://menaippantas.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.178.80

Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Nama: Koleksi Grafik
Email: noreply@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Teks Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:

==> http://www.pakej-grafik.com


Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.166.15

Buat Duit PERCUMA dengan PayPerClick.Com

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk Iklan: Buat Duit PERCUMA dengan PayPerClick.Com
Teks Iklan: Anda nak buat duit tanpa sebarang modal, hanya klik iklan sahaja... Join kami di PayPerClick.Com

Pastikan anda warganegara Malaysia

Pastikan anda baca terma dan syarat...

Pastikan anda download Panduan Ahli PayPerClick....
Dan Pastikan anda mendaftar di >>> http://bit.ly/16ihnhR

untuk anda mendapat banyak income dapatkan referral sebanyak mungkin dan withdraw minimum RM10 ke Bank Maybank, CIMB, dan anda boleh lihat untuk

keterangan lanjut Klik >>> http://bit.ly/16ihnhR
pastikan penaja anda > ipincute
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

Duit PERCUMA - Paying for powerful GPUs!

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website/ Blog: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk Iklan: Duit PERCUMA - Paying for powerful GPUs!
Teks Iklan: Buat duit dengan hanya mengajak orang ramai mendownload dan mengguna Rublik.com kami memberi anda ganjaran.

Berapa anda akan dapat?
Anda akan mendapat ganjaran dengan peratusan tertentu daripada menjemput rakan (referral)

Status Menjemput Rakan Anda Mendapat :
1 Referral – 10.00%
2 Referral – 2.00%
3 Referral – 1.50%
4 Referral – 1.00%
5 Referral – 0.50%

Keterangan Lanjut Klik Link >>> http://bit.ly/10iISUs
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.100.174

PINJAMAN TUNAI SEGERA

Nama: BALQIS
Email: TOPPIONEER88@GMAIL.COM
Website/ Blog: HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM
Tajuk Iklan: PINJAMAN TUNAI SEGERA
Teks Iklan: *Permohonan pengeluaran KWSP umur 50,55

*Untuk kakitangan Kerajaan / Berkanun / Swasta /Pencen

*Tanpa penjamin

*Kelulusan segera

*Dokumen yang ringkas

*Gaji Tetap

*Bagi yang BLACKLIST masih mempunyai peluang untuk membuat pinjaman

*Ansuran 1 Bulan hingga 12 Bulan

*Selesai pinjaman dari syarikat pemberi pinjaman yang lain

Jika anda berminat sila hubungi kami di talian 0342926113 / 0164441174(BALQIS) atau layari website kami di
HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM

atau EMAIL KAMI DI TOPPIONEER88@GMAIL.COM

HANYA KAWASAN KL DAN SELANGOR SAHAJA
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.45.24

PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.34.171

PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & S\'GOR>>HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & S\'GOR>>HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.34.171

PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.34.171

PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Teks Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.34.171

39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Teks Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Teks Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

BUAT DUIT ONLINE SAMBIL TIDUR..

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: BUAT DUIT ONLINE SAMBIL TIDUR..
Teks Iklan: surirumah buat RM35,000 sambil jaga anak!

Apa Khabar?

Saya telah menjumpai sesuatu yang sungguh luar biasa
dan andalah orang pertama yang saya ingat apabila
pertama kali melihatnya.

Sahabat saya, Mohd Nizam akan mendedahkan beberapa teknik
dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

[X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

[X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
masa singkat!

[X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
dengan teknik rahsia Ini!

[X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
RM435,200 dalam masa 7 bulan!

[X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
dengan melawat ke sini:


--> http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Sila guna KOD FB 16693 untuk tempahan.

Kita jumpa disana nanti!

Ikhlas,

Ewan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

BUAT DUIT ONLINE SAMBIL TIDUR..

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: BUAT DUIT ONLINE SAMBIL TIDUR..
Teks Iklan: surirumah buat RM35,000 sambil jaga anak!

Apa Khabar?

Saya telah menjumpai sesuatu yang sungguh luar biasa
dan andalah orang pertama yang saya ingat apabila
pertama kali melihatnya.

Sahabat saya, Mohd Nizam akan mendedahkan beberapa teknik
dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

[X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

[X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
masa singkat!

[X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
dengan teknik rahsia Ini!

[X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
RM435,200 dalam masa 7 bulan!

[X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
dengan melawat ke sini:


--> http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Sila guna KOD FB 16693 untuk tempahan.

Kita jumpa disana nanti!

Ikhlas,

Ewan.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK SAHAJA..

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK SAHAJA..
Teks Iklan: Salam sejahtera,

Jutawanklik adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dimana selepas mendaftar anda akan memiliki link Jutawanklik anda sendiri.Contoh link tersebut adalah link saya ini: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Program ini adalah dikendalikan oleh Syarikat Schemata Multimedia (PG0202546D) berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Sila rujuk website http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline bagi melihat pengesahan lesen pendaftaran.

Segala aktiviti menjana pendapatan adalah sah dari segi undang-undang dan juga hukum syara\'.Pihak syarikat mendapat keuntungan dari hasil pengiklanan dan juga keahlian lalu memberikan pendapatan kepada ahli Rm0.10sen satu klik dan juga bonus Rm10.00 bagi setiap referral.Program ini adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dan tiada terlibat sama sekali dengan aktiviti yang menyalahi undang-undang seperti Mlm piramid,Pelaburan haram,Kutu rakyat,Pembersihan wang haram dan sebagainya.

Tanpa memerlukan sebarang pengalaman atau pengetahuan IT, semua golongan tanpa had umur,bangsa atau agama boleh menyertai tanpa sebarang prejudis.

Tugas kita adalah hanya perlu mengiklankan link Jutawanklik sendiri diruangan pengiklanan yang disediakan.Kita juga juga boleh iklankan link anda tersebut di facebook,my space,tagged,yahoo mesengger,msn messenger dan lain-lain ruangan pengiklanan berbayar ataupun percuma.Panduan lengkap mengiklan ada disediakan didalam akaun anda selepas login secara percuma.Kita boleh mendapatkannya di Start-getting started selepas login.Tutorial didalam bentuk video juga ada disediakan dan ianya amat mudah kerana tugas anda hanya perlu mengiklankan link jutawanklik anda.

Setiap klik yang kita perolehi dari hasil pengiklanan,kita akan menerima Rm0.10sen dan setiap referral anda menerima bonus Rm10.00 secara tunai. 1klik adalah bagi setiap ip dan semua klik dan ip dari seluruh dunia adalah diterima.Pembayaran pendapatan anda adalah dilakukan terus ke akaun peribadi anda secara wiretransfer setiap hari setiap kali pendapatan anda mencecah minimum pembayaran Rm100.00.Semua bank adalah diterima.

Pihak Jutawanklik tidak menerima hasil klik dari pengiklanan berunsur lucah,autohits,autosurf,traffic purchase,traffic exchange dan juga spamming atau mana-mana aktiviti yang menyalahi undang-undang serta hukum syara\'.Pihak Jutawanklik hanya menerima pendapatan dari hasil pengiklanan yang sah,bersih,halal dan berkat.

Klik link saya ini dan lihat sendiri testimoni para ahli yang berjaya menjana kewangan melalui Jutawanklik >> http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Yang Ikhlas,

ewan diyana

ewandiyana85@gmail.com

http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK SAHAJA..

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website/ Blog: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Tajuk Iklan: BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK SAHAJA..
Teks Iklan: Salam sejahtera,

Jutawanklik adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dimana selepas mendaftar anda akan memiliki link Jutawanklik anda sendiri.Contoh link tersebut adalah link saya ini: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Program ini adalah dikendalikan oleh Syarikat Schemata Multimedia (PG0202546D) berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Sila rujuk website http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline bagi melihat pengesahan lesen pendaftaran.

Segala aktiviti menjana pendapatan adalah sah dari segi undang-undang dan juga hukum syara\'.Pihak syarikat mendapat keuntungan dari hasil pengiklanan dan juga keahlian lalu memberikan pendapatan kepada ahli Rm0.10sen satu klik dan juga bonus Rm10.00 bagi setiap referral.Program ini adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dan tiada terlibat sama sekali dengan aktiviti yang menyalahi undang-undang seperti Mlm piramid,Pelaburan haram,Kutu rakyat,Pembersihan wang haram dan sebagainya.

Tanpa memerlukan sebarang pengalaman atau pengetahuan IT, semua golongan tanpa had umur,bangsa atau agama boleh menyertai tanpa sebarang prejudis.

Tugas kita adalah hanya perlu mengiklankan link Jutawanklik sendiri diruangan pengiklanan yang disediakan.Kita juga juga boleh iklankan link anda tersebut di facebook,my space,tagged,yahoo mesengger,msn messenger dan lain-lain ruangan pengiklanan berbayar ataupun percuma.Panduan lengkap mengiklan ada disediakan didalam akaun anda selepas login secara percuma.Kita boleh mendapatkannya di Start-getting started selepas login.Tutorial didalam bentuk video juga ada disediakan dan ianya amat mudah kerana tugas anda hanya perlu mengiklankan link jutawanklik anda.

Setiap klik yang kita perolehi dari hasil pengiklanan,kita akan menerima Rm0.10sen dan setiap referral anda menerima bonus Rm10.00 secara tunai. 1klik adalah bagi setiap ip dan semua klik dan ip dari seluruh dunia adalah diterima.Pembayaran pendapatan anda adalah dilakukan terus ke akaun peribadi anda secara wiretransfer setiap hari setiap kali pendapatan anda mencecah minimum pembayaran Rm100.00.Semua bank adalah diterima.

Pihak Jutawanklik tidak menerima hasil klik dari pengiklanan berunsur lucah,autohits,autosurf,traffic purchase,traffic exchange dan juga spamming atau mana-mana aktiviti yang menyalahi undang-undang serta hukum syara\'.Pihak Jutawanklik hanya menerima pendapatan dari hasil pengiklanan yang sah,bersih,halal dan berkat.

Klik link saya ini dan lihat sendiri testimoni para ahli yang berjaya menjana kewangan melalui Jutawanklik >> http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Yang Ikhlas,

ewan diyana

ewandiyana85@gmail.com

http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 218.111.65.5

PENING DENGAN KEWANGAN ANDA!!! KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!

Nama: laila
Email: laila9055@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk Iklan: PENING DENGAN KEWANGAN ANDA!!! KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 219.92.45.24

Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website/ Blog: http://ll.my/makepower
Tajuk Iklan: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Teks Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu \"Bantuan\" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91

PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk Iklan: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.204.91
Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT