Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

SAHABAT IKLAN TROPIKA:

Thursday, March 31, 2011

Pastinya setiap jam dapat income tanpa menaja untung anda dalam sejam saja 5.6 peratus dengan modal min usd 10 kaut keuntungan berganda anda disini tanpa downline , tanpa gagal untuk info daftar percuma dulu

Nama: hourly
Email: popo5148@gmail.com
Website/ Blog: www.instant-hourly.com/?ref=flyim
Tajuk Iklan: Pastinya setiap jam dapat income tanpa menaja untung anda dalam sejam saja 5.6 peratus dengan modal min usd 10 kaut keuntungan berganda anda disini tanpa downline , tanpa gagal untuk info daftar percuma dulu
Teks Iklan: hot
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.55

Monday, March 28, 2011

E-Dagang Bersama N.D.Lala Network

Nama: Azman
Email: azman_biz.ndlala@yahoo.com
Website/ Blog: http://azmanbiznd.blogspot.com/
Tajuk Iklan: E-Dagang Bersama N.D.Lala Network
Teks Iklan: ANDA MENCARI PELUANG ??? INGIN MENJANA PENDAPATAN SENDIRI??? DAN MEMBEBASKAN DIRI ANDA DARI BELENGGU HUTANG???

Perniagaan melalui internet kian popular! Tak lama lagi beli-belah dalam E-mall saja!'E-Francais' ialah perniagaan yang menggunakan internet sebagai platform untuk melihat progress perniagaan, pindahan/pengeluaran wang melalui 'e-wallet', daftar rakan niaga dalam & luar negara serta banyak lagi. Amatilah segala yang tertera di bawah:

- Boleh jana pendapatan 4 ANGKA sehari! (potensi pendapatan sehari minimum RM684, Sebulan RM20K, potensi pendapatan maksimum RM4,788 sehari, Sebulan RM144K bergantung pada struktur 'work smart' atau 'work hard'

- Boleh keluar duit hari-hari.

- Tidak perlu lokasi, tak perlu premis, tak perlu pekerja.

- PERNIAGAAN INI BUKAN MLM, PELABURAN INTERNET, SKIM PIRAMID @ SKIM CEPAT KAYA.

- Modal kecil & sekali sahaja seumur hidup! Itupun untuk jadi 'E-Franchaisor' & dapatkan sistem 'E-Office'.

- Tiada had masa atau tarikh luput.

- Boleh diwariskan & berpencen.

- Sesuai bagi yang suka 'work smart' berteraskan smart partnership

- Modal sekali, pulangan berkali-kali dan TIDAK PERLU menjual produk.

- 76 JUTAWAN MELAYU telah dilahirkan setakat ini (anugerah pada 18/10/2009.)

- Ramai yang telah bebas dari masalah kewangan (hutang credit card, rumah, along dsb)

- Tidak lagi terikat 8 jam kerja sehari yang gaji hanya dapat hujung bulan

* \"PELUANG HANYA DATANG SEKALI DAN REZEKI TIDAK DATANG BERGOLEK TANPA USAHA....JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG INI\"

Renungkanlah!, andaikata kita mati hari ini, adakah pendapatan/gaji bulanan kita boleh diwariskan pada mereka (anak /isteri/suami/ibubapa) yang tinggal? Sudah pasti anda tahu jawapannya, Sebaliknya, apa yang saya paparkan di atas, perniagaan ini boleh diwariskan sampai bila2 (infinity), income berterusan.

Renungkanlah! Berbaloikah dengan apa yang anda ada sekarang? Tercapaikah segala impian anda, isteri/suami & anak2 atau ibubapa anda? Ubahlah taraf kehidupan anda hari ini, daftarlah sebagai 'E-Franshaisor'! Mulakan langkah bijak hari ini untuk hari esok.

INDAHNYA PERNIAGAAN DALAM ISLAM (BADAN PENASIHAT SYARIAH DIKETUAI OLEH USTAZ AZHAR BIN TUARNO, IMAM BESAR MASJID NEGARA DAN DISOKONG PENUH OLEH PERSATUAN PENGGUNA-PENGGUNA ISLAM MALAYSIA)

BUAT SATU TINDAKAN...ATAU UNTUK TAKLIMAT PERCUMA, ANDA BOLEH EMAIL : azman_biz.ndlala@yahoo.com

UTK Temujanji Anda ..


SETIAP SELASA & JUMAAT

9.00 malam - 11.30 malam
Biz Preview oleh ND LALA
Centre Setapak (Uptown Danau Kota)

http://azmanbiznd.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 172.16.1.98

Tanpa menaja tetap lumayan terhebat pantas income harian 22 % - 35 % daily for 5 days $ 1 - $ 50 profit $ 22.00 //--// 120 % - 195 % after 5 days $ 1 - $ 50 profit $ 120.00 Referral bonus 5 % - 15 % income untuk yang rajin nak menaja ,,tak menaja pun anda tetap mendapat pulangan profit yang hebat

Nama: libohyip
Email: joe_9251@yahoo.com
Website/ Blog: http://libohyip.com/?ref=albab
Tajuk Iklan: Tanpa menaja tetap lumayan terhebat pantas income harian 22 % - 35 % daily for 5 days $ 1 - $ 50 profit $ 22.00 //--// 120 % - 195 % after 5 days $ 1 - $ 50 profit $ 120.00 Referral bonus 5 % - 15 % income untuk yang rajin nak menaja ,,tak menaja pun anda tetap mendapat pulangan profit yang hebat
Teks Iklan: info daftar percuma
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.1

Friday, March 25, 2011

Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Julfy~

Nama: julfy
Email: julfy_jr@yahoo.com
Website/ Blog: http://julfy-jrphotography.blogspot.com
Tajuk Iklan: Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Julfy~
Teks Iklan: Photographer Perkahwinan dll

Anda memerlukan Photographer utk majlis anda? hubungi kami untuk pakej yang lebih best! hee~

Harga pakej dari RM250!

info lanjut, Layari: julfy-jrphotography.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.35.32

Thursday, March 24, 2011

IKLAN-IKLAN PERCUMA UTK 1 MALAYSIA

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: IKLAN-IKLAN PERCUMA UTK 1 MALAYSIA
Teks Iklan: IKLAN-IKLAN PERCUMA UTK 1 MALAYSIA

http://linkbebas.com
http://free-ni.blogspot.com
http://iklan1malaysia.blogspot.com
http://fotoiklan.blogspot.com
http://iklanromantis.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.141.49.90

Saturday, March 19, 2011

IKLAN-IKLAN PERCUMA MALAYSIA

Nama: suhadi
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: IKLAN-IKLAN PERCUMA MALAYSIA
Teks Iklan: IKLAN-IKLAN PERCUMA MALAYSIA
http://linkbebas.com
http://free-ni.blogspot.com
http://iklan1malaysia.blogspot.com
http://fotoiklan.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.95.28

TRANSFORMASI AJAIB RAHSIA WANG MENGALIR DERAS KE ANDA

Nama: faizal
Email: emoicelling@yahoo.com
Website/ Blog: www.aurajutawanagung2u.com
Tajuk Iklan: TRANSFORMASI AJAIB RAHSIA WANG MENGALIR DERAS KE ANDA
Teks Iklan: Anugerah Agung Millionaire Home Business

Apakah Anda ingin Cepat Kaya Raya Wang Melimpah Ruah dan Mewah?Ingin hutang segunung segera lunas?Ingin memperbaiki nasib secara total?Insya Allah dengan izin Allah Yang Maha Kaya, Dengan Bergabung di Program Anugerah Agung Millionare Home Business Kami dapat membantu memberikan jalan pintas untuk meraih kekayaan tersebut!!! Hanya diperlukan waktu yang singkat untuk mengerjakannya.

Jadikan Impian anda Suatu Kenyataan(memiliki banglo/villa impian,kereta mewah,tanah luas,harta benda,emas permata,wang berjuta dan lain-lain. Maaf ini bukan asal tulis tapi fakta telah membuktikan. Proses sangat cepat dan mudah.Hasil 100% halal.tanpa ritual khusus,tanpa puasa,dan bukan pensugihan,dan boleh dilakukan semua orang.

Dijamin 100% bukan penipuan atau cakap kosong!!! Semuanya dapat dibuktikan & diterima hasilnya,walaupun bagi anda yang tidak percaya sekalipun.Bagi Anda yang serius memerlukannya,silakan menghubungi kami secepatnya,agar segera diproses.Bonus khusus: Bagi yang berminat,maka anda juga mendapatkan bonus Rahsia Besar Meraih Kekayaan seperti Wang Asma\' Min Haitsu Laa Yahtasib, NurulHaq Al-Muttaqin,Ilmu Kerezekian Agung, Meditasi Jutawan dll

\"PERCUMA\" Info Rahsia Program Memasuki Gerbang Dimensi Kekayaan Tanpa Batasan,Ilmu Sains Kekayaan,Ketahuilah Rahsia Mengumpulkan Kekayaan Dengan MUDAH dan CEPAT Akhirnya Ditemukan... Rahsia Meraih Tahap Jutawan Senyap Yang Bertaqwa Melalui Program Anugerah Agung Millionare Home Business satu-satunya program Menjana Kekayaan Terdahsyat Melalui Pembangkitan Potensi Diri,Merupakan Rahsia Dahsyat Kunci Kekayaan Agung Terhebat Masakini!! Ianya Bakal Mengubah Seluruh Kehidupan Anda 100% ke arah kekayaan, kelimpahan, keberuntungan,banyak wang,kaya jiwa,kaya hartabenda dsbnya!

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK MASA TERHAD SAHAJA!Sekarang anda berpeluang mendapat \"Pakej Panduan Lengkap Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business\" ini yang bernilai RM pada harga yang paling istimewa iaitu semuanya hanya RM250(RINGGIT MALAYSIA DUA RATUS LIMA PULUH)sahaja.

ADAKAH RM250 TERLALU BESAR UNTUK ANDA?

Order Sekarang Juga!

Berapa lama RM 250,- bertahan di poket anda?…

Habis untuk makan / jalan?…
Habis untuk biaya akses internet?…
Habis untuk jalan-jalan?…
Habis untuk beli kredit HP?…

Hanya Anda Yang Tahu !!

Akan jauh lebih bermanfaat dan sama sekali tidak ada ruginya
RM 250,- (bayar sekali seumur hidup) bukanlah nilai pelaburan yang besar dibandingkan dengan banyaknya produk, manfaat, dan keuntungan yang akan anda dapatkan.

PERHATIAN : Produk ini adalah satu teknik menjana kewangan yang realistik. Ini bukan skim cepat kaya, jualan langsung, MLM, surat berantai, skim piramid dan seumpamanya. SMS Taip AURAJUTAWANAGUNG,ke 017-637 8882 untuk Info Rahsia Anugerah Agung Millionare Home Business\" dengan kirimkan Envelope Kosong beralamat sendiri bersetem 60 sen ke alamat: ROSFAIZAL BIN YON B132,Jalan Panglima Bukit Gantang,KKTDI2, Sungai Abong,84000 MUAR,
Johor Darul Takzim .
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.101.166.130

Wednesday, March 16, 2011

OFFICE STAFF NEEDED!

Nama: spc
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: OFFICE STAFF NEEDED!
Teks Iklan: OFFICE STAFF NEEDED
Jawatan MARKETING
Basic+KOMISYEN
(sunway-Berhampiran dengan Sunway Pyramid)
Dan cwgn Ampang

FEMALE (MALAY) AGE 25 TO 35 YEARS
Kelulusan SPM keatas

PLEASE CALL :
012 6607773
WALK-IN INTERVIEW
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.225.123

Tuesday, March 15, 2011

anda ada masalah kawangan.jangan risau saya akan bantu anda.

Nama: rizan
Email: rizanjonggi1989@gmail.com
Website/ Blog: http://www.grow2u.com/905699505Bahasa%20Melayu http://www.gajimingguan.com/905699505Bahasa%20Melayu http://www.indovemma.com/905699505Indonesia http://www.vemmabuilder.com/905699505
Tajuk Iklan: anda ada masalah kawangan.jangan risau saya akan bantu anda.
Teks Iklan: ada masalah kawangan jangan risau saya akan bantu anda tapi terpulang dari diri anda juga. saya akna bantu anda untuk menyalasai kan masalah kawangan anda dengan bisnes vemma. cuba anda bayang kan sejanak jika anda mampu menjana penadpatan dalam RM13,000 SEHINGA RM95,000 dalam sebulan ada kah anda masih punya masalah kawangan SAYA RASA TAK KAN
mala adna mampu memiliki apa yang anda ingin seperti kereta mewah,rumah baru,apa2 saja la yang anda ingin kan. cuba anda ayatti dan fikir ayat di bawah ni sejanak
DUIT BUKANLA SEGALAH-GALAHNYA
TETAPI SEGALAH-GALAHNYA PERLU KAN DUIT,,
jika anda ingin bebas dari masalah kawangan sila klik website di atas ya.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.134.236.253

kerja mudah pulangan lumayan anda nak cuba saya akan tunjuk kan cara nya

Nama: rizan
Email: rizanjonggi1989@gmail.com
Website/ Blog: http://www.grow2u.com/905699505Bahasa%20Melayu http://www.gajimingguan.com/905699505Bahasa%20Melayu http://www.indovemma.com/905699505Indonesia http://www.vemmabuilder.com/905699505
Tajuk Iklan: kerja mudah pulangan lumayan anda nak cuba saya akan tunjuk kan cara nya
Teks Iklan: kerja mudah tapi pulangan sanagt lumayan
hanya duduk dapan pc anda. anda dah boleh buat kerja dan mampu menjana pendapatan sehinga 13k sehinga 95k dalam masa sebulan.jika berminat sila klik web site di atas..
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 115.134.236.253

OFFICE STAFF NEEDED!

Nama: spc
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: OFFICE STAFF NEEDED!
Teks Iklan: OFFICE STAFF NEEDED
(sunway n ampang)
FEMALE (MALAY) AGE 25 TO 35 YEARS

PLEASE CALL :
012 6607773
n for more information
WALK-IN INTERVIEW
URGENT VACANCY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.225.123

Monday, March 14, 2011

Buat Duit Dengan HP Anda

Nama: Alfred
Email: cvvun@yahoo.com
Website/ Blog: www.theytalkweearn.blogspot.com
Tajuk Iklan: Buat Duit Dengan HP Anda
Teks Iklan: Kerja anda hanya mengedar SIMKAD handphone ToneExcel ( yang menggunakan perkhidmatan TuneTalk ) kepada saudara mara, adik beradik, sahabat handai, rakan taulan.

Hasilnya kepada anda, jika mereka top-up maka anda akan dapat komisyen. Mereka boleh top-up di mana jua seperti 7Eleven, stesen minyak, kedai-kedai prepaid yang menjual topup, tanpa perlu mengganggu anda.

Jika mereka menggunakan SIMKAD tersebut selama 10 tahun, maka selama itulah anda akan mendapat komisyennya selagi mereka top-up. Semakin ramai anda mengedar SIMKAD tersebut, semakin tinggilah pencen yang anda akan perolehi.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.137.189.193

Friday, March 11, 2011

OFFICE STAFF NEEDED!

Nama: spc
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: OFFICE STAFF NEEDED!
Teks Iklan: OFFICE STAFF NEEDED
(sunway n ampang)
FEMALE (MALAY) AGE 25 TO 35 YEARS

PLEASE CALL :
012 6607773 WALK-IN INTERVIEW
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.102

Sunday, March 6, 2011

BARU DILANCARKAN BERIBU MEMBER DAH JOIN!

Nama: kufat
Email: nurnabila1997@gmail.com
Website/ Blog: http://www.myfreething.com/kufat
Tajuk Iklan: BARU DILANCARKAN BERIBU MEMBER DAH JOIN!
Teks Iklan: SALAM SEJAHTERA

Baru beberapa hari saja \" Leader Invitation Phase \" dimulakan di Amerika, MyFreeThing.Com...
ilham Seth Fraser ( founder ) ini telah me \"roket\" dengan galaknya. Luar biasa ! 2 hari dibuka ke pasaran, ratusan World Top Marketer ternama ikut join program baru ini yang dianggap unik dan fantastik. Bukan calang2 nama yang tersenarai !
Ada apa sebenarnya ?. Di mana ada gula lazimnya di situ semut berkampung. Tak ker begitu ?.

Kelik Gambar Graf di bawah & lihat sendiri !

Anda dapat lihat trend graf begitu tajam memuncak ke atas dan ia bermula akhir Februari 2011. Keadaan begini berlaku kerana MyThing.Com betul2 baru & fresh. Kehadiran ratusan lebih orang2 hebat dalam internet marketing ( internet marketer ) dunia di MyTHing.Com membantu menjana trafik dan menggamit penyertaan yang sangat ramai dari seluruh dunia. Waktu trend naik memuncak inilah anda patut join. Jangan tunggu sampai graf mendatar atau menurun baru nak buat keputusan.

Apa maknanya ini ???

Ketika graf memuncak begini..inilah waktu yang paling tepat untuk anda sertai syarikat ini. Ketika inilah limpahan downline dari marketer2 hebat itu sangat merangsangkan. Samada anda jenis rajin menaja atau jenis tak pandai lakukannya, waktu2 beginilah anda patut join dan mula boleh mengharapkan pendapatan pasif hasil spillover & spillunder dalam matrix 3 X 8 anda nanti.

Tapi Ingat !!!

Dalam waktu2 trend begini... 1 jam anda bertangguh anda rugi besar kerana kehilangan limpahan downline yang besar. 12 jam anda menunggu untuk buat keputusan, anda mungkin hilang ratusan limpahan. Fikirkanlah kalau anda bertangguh 24 jam, 1 minggu atau sebulan semata2 nak tengok dulu ! Anda tentunya membiarkan potensi besar yang hadir ketika ini berlalu begitu saja. Dalam keadaan awal begini anda harus bijak & cepat bertindak ! Segalanya ditangan anda ! Jadilah pemburu peluang yang pintar.

KLIK SINI UNTUK JOIN !
http://www.myfreething.com/kufat


Adakah MyFreeThing.Com Perniagaan Real & Genuine ?
Siapa Sebenarnya MyFreeThing.Com ?.

Sebelum tu elok anda tengok dulu sebahagian dari ratusan nama top world internet marketer dunia di bawah ini :
1 Frank Astheimer
2 Joel Broughton
3 Coach Van
4 Ken Russo
5 Peter Bennett
6 Paula Frye
7 David Reid
8 Rune Fjortoft
9 Beau Bridgewater
10 David Reid
11 Cathy Foster
12 Jaime Westmoreland
13 Terry Burns
14 David Sherman
15 Sherm Mason
16 Lowel Magdadaro
17 Charles Fustos
18 Sherri Kirklin
19 Avi Wachsler
20 Peter Miller21 Angela Holmes
22 Freebie Fanatic
23 Russ Medlin
24 Janet Legere
25 Curtis Burgess
26 Kia Thomas
27 Lionel Cesaire Jr.
28 Bruce Nelkin
29 Greg Grycner
30 Jan Johnson
31 Shirley Wright
32 Steven Klein
33 Ken Burwen
34 nicholas virella
35 Alan Chapman
36 Stephen Corbett
37 Jeff C
38 Russell Westwood
39 George Matus
40 Linda Louis

Mereka2 di atas ini adalah antara world class marketer yang telah join MyFreeThing.Com sejak hari pertama
\" Leader Invitation Phase\" dilancarkan di Amerika. Orang2 ini telah sedia ada nama dipasaran global mau pun di negara masing2. Adakah anda fikir mereka ini sengaja menggadai nama baik untuk sebuah perniagaan / program berstatus \" cap ayam \" ?.
Anda hanya perlu fikirkan ini dulu dan logis alasan sedemikian. Tentunya mereka telah tahu siapa Seth Fraser
( founder ) MyFreeThing.Com serta latarnya sebelum mereka ramai2 berkelah di syarikat ini.

Nah ! Adakah anda masih lagi nak menunggu & melihat ?
Anda suka limpahan downline yang sepatutnya jatuh ke matrix anda pergi ke orang lain ?

KLIK SINI UNTUK JOIN !
http://www.myfreething.com/kufat


P/S : Nak join prog ni anda kena ada kredit kad...option lain belum ada lagi buat masa sekarang!
Terima bonus pakai GlobalXChange debit kad...

Lagi Cepat Anda Bertindak ! Lagi Cepat Akaun Bank Anda Meledak !JOM DAFTAR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.145.92.151

Thursday, March 3, 2011

Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Julfy~

Nama: julfy
Email: julfy_jr@yahoo.com
Website/ Blog: http://julfy-jrphotography.blogspot.com
Tajuk Iklan: Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Julfy~
Teks Iklan: Perkhidmatan Fotografi Perkahwinan Julfy~

Kami menyediakan perkhidmatan fotografi perkahwinan yang berpatutan dan album photobook atau custom yg menjadi trend terkini dengan harga serendah RM400 - RM1800 saje. Photographer adalah wanita. Untuk maklumat lanjut, sila layari blog kami;

http://julfy-jrphotography.blogspot.com

@ add facebook kami di;

http://www.facebook.com/julfy

Contact Us:

julfy: +6013-4096880 @ +6019-2495170
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.48.248.134

Wednesday, March 2, 2011

KEDAI BUKU STORMREADERS SDN. BHD.

Nama: JULYDAH AJAK
Email: ju_sandakan@yahoo.com
Website/ Blog: http://stormreaders.net/j2comel
Tajuk Iklan: KEDAI BUKU STORMREADERS SDN. BHD.
Teks Iklan: Ketahui Rahsia Bagaimana Anda Mampu Menjana Pendapatan Berterusan Melalui Perniagaan Kedai Buku Online Stormreaders Network Secara \"AutoPilot\"

Sebuah perniagaan MLM yang mematuhi syariah secara 100%, memasarkan produk-produk ilmiah dalam bentuk buku, majalah, CD dan VCD yang disampaikan oleh penulis-penulis buku terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Dr. Irfan Khairi, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Nor Bahyah, Chef Sabri dan ramai lagi.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan buku2 yg akan datang, keluaran terbaru majalah-majalah agama mahupun lama atau ingin tahu jualan buku & majalah terlaris di pasaran..
atau ingin memulakan perniagaan sambil menyampaikan ilmu dan berdakwah..
Anda boleh layari website dibawah untuk membuat tempahan/pembelian...sungguh mudah,cepat dan senang. Segalanya berada di hujung jari anda..

Sila klik dibawah :

http://stormreaders.net/j2comel

STORMREADERS NETWORK bukan sahaja mengedar buku-buku terbitan Telaga Biru sahaja,sebaliknya produk-produk penerbit lain seperti Ana Muslim, Galeri Ilmu dan Tabung Haji juga boleh didapati di dalam "Kedai Stormreaders".

Telaga Biru yang berpengalaman lebih 10 tahun sebagai penerbit dan pengedar produk-produk Islam terutamanya buku-buku, kaset, CD dan VCD, yang disampaikan oleh ikon-ikon tersohor di tanahair kita seperti Dato' Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah, Dato' Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamud , Ustaz Zahazan Mohamed, Dr Irfan Khairi, Ustaz Zaharuddin, Dato Hj Ismail Kamus dan ramai lagi.

Sila klik dibawah untuk melihat lagi banyak buku-buku menarik..

http://stormreaders.net/j2comel

Ia tentunya akan memudahkan kita semua untuk memiliki produk, menambah ilmu dan menjana pendapatan bersama STORMREADERS NETWORK.

http://stormreaders.net/j2comel

\"SELAMAT BERAMAL\"
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.80

TIPS UNTUK MENJIMATKAN MINYAK

Nama: JAMAL ALI
Email: jamal_mic@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.RebetMinyak.com/jamal
Tajuk Iklan: TIPS UNTUK MENJIMATKAN MINYAK
Teks Iklan: Apakah fungsi dan kelebihan RM-saver Plus?

Antara fungsi-fungsi utama RM-saver plus.
1. Meningkatkan kuasa dan prestasi enjin.
2. Membersihkan struktur dalaman enjin dan bilik pembakaran api.
3. Meneutralkan keasidan bahan api, kikisan struktur enjin dikurangkan.
4. Mengurangkan geseran, mengelakan kepanasan yang keterlaluan.
5. Enjin lebih sejuk dan senyap
6. Kurangkan kos penyelenggaraan enjin
7. Memanjangkan jangka hayat enjin sehingga bertahun- tahun lamanya.
8. Membersihkan injector, spark plug, karburator, master pam dan sistem penghantaran minyak.
9. Melicinkan perjalanan piston kenderaan.
10. Membersihkan permukaan piston.
11. Melewatkan penukaran minyak enjin sehingga 2000 km.
12. Lebih senang menghidupkan enjin di waktu pagi
13. Mengurangkan penghasilan asap toksid sehingga 98 % untuk kenderaan diesel.

Kelebihan-kelebihan lain RM-Saver Plus

*Meningkatkan kuasa bahan api kepada Standard EURO 4,membersih laluan petrol & diesel

*Menyelesaikan masalah asap hitam, asap biru dan hijau dan mengurangkan pembebasan gas bertoksik

* Selain dari itu, botol RM-Saver plus yang bersaiz kecil menjadikan ianya mudah di bawa ke mana-mana dan kita tidak merasa malu ketika mengisinya. Anda juga merasa lebih mudah memperkenalkan produk ini kepada orang lain.

Prinsip fungsi utama RM-saver plus fuel booster

* Kandungan oksigen dalam campuran petrol memainkan peranan utama untuk kebolehan pembakaran enjin. Selepas RM-saver plus di tambah ke dalam tangki petrol mengikut kadar yang sesuai, molekul minyak dalam tangki petrol akan mengeluarkan ion penguraian dan menyusun molekul minyak dengan sama rata sekali, mengukuh struktur antara molekul-molekul minyak, meningkatkan kawasan permukaan molekul minyak yang berhubung dengan oksigen, kandungan asid lemak tak tepu dalam minyak kelapa sawit meningkatkan kandungan oksigen dalam bahan api dan melengkapkan pembakaran bahan api sehingga 98%, meningkatkan kekuatan enjin.

*Kesan peningkatan kuasa enjin oleh RM-saver plus dapat di rasai selepas perjalanan beberapa kilometer yang pertama penggunaan minyak ini. Selain itu RM-saver plus fuel booster juga berkesan untuk menguraikan enapan karbon yang di hasilkan oleh pembakaran bahan api tidak lengkap menjadikan bahagian pendalaman enjin lebih bersih, palam pencucuh lebih tahan lama dan seterusnya memanjangkan hayat minyak enjin.

Kesan-kesan penggunaan RM-Saver Plus

1-Selepas penggunaan 3~4 kali, maka kegunaan petrol akan di kurangkan secara beransur-ansur. Kebanyakan kenderaan dapat merasai peningkatan kekuatan dan pengurangan pencemaran bunyi pada kali pertama mengguna RM-saver plus fuel booster. Kadar penjimatan bergantung kepada kuasa enjin kenderaan, cara memandu,keadaan jalan,cuaca dan lain-lain.

2-RM-saver plus mampu membersihkan struktur dalaman enjin dan menguraikan enapan dalam ruang pembakaran. Pada permulaan penggunaan RM-saver plus enjin mengalami gegaran dan berbunyi.ini kerana fuel booster ini telah meguraikan enapan pada permukaan enjin yang sebenarnya kasar. Dengan meneruskan penggunaan RM-saver plus keadaan ini dapat di selesaikan kerana ia bertindak sebagai pelinciran, penimbalan, mengurangkan gegaran, tekanan hidraulik, adangan dan merendahkan suhu dalam ruang pembakaran dan secara tidak langsung mengurangkan pembaziran bahan api.

3-Selepas penggunaan RM-saver plus fuel booster, gas yang di bebaskan ekzos akan menjadi lebih bersih dan tidak berbau. Lama-kelamaan ekzos akan mengeluarkan titisan air dan ini menunjukkan bahawa RM-saver plus telah meningkatkan standard bahan api kepada Euro 4 dan pembakaran bahan api yang lengkap

http://www.rebetminyak.com/jamal

http://www.RebetMinyak.com/jamal

PERHATIAN!

Sila ambil perhatian perkara-perkara di bawah sebelum anda menggunakan RM-Saver Plus

1)Valve mengalami kebocoran

2)Minyak pelincir (minyak hitam) yang lama tidak di tukar

3)Spark plug lama tidak di ganti

4)Termostat tidak berfungsi dengan baik

*Perkara di atas adalah pesanan dari pihak pengeluar produk

*RM-Saver plus mungkin kurang efektif sekiranya perkara di atas tidak di ganti atau di tukar

http://www.rebetminyak.com/jamal

http://www.RebetMinyak.com/jamal

SELAMAT MENCUBA

RM-SAVER PLUS

RM-Saver Plus ..dah cuba baru tahu...!
http://www.rebetminyak.com/jamal

http://www.RebetMinyak.com/jamal
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.80.80

Related Posts with Thumbnails
WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT